Services

Diensten

Een Volvo is meer dan een touringcar
Veel meer zelfs. De beschikbaarheid en de productiviteit voor uw onderneming, gezien vanuit de volledige levenscyclus van de bus, zijn onze hoogste prioriteiten. Daarom bieden wij Volvo Bus Services aan, een reeks services die erop zijn gericht om niet alleen de beschikbaarheid te garanderen maar ook een rendabele en ongecompliceerde werking. In nauwe samenwerking met u analyseren wij uw wensen en passen wij de oplossing aan zodat deze voldoet aan uw vereisten. De uitstekende restwaarde van Volvo is een resultaat van deze filosofie en onze services zorgen dat uw voertuigen echt winstgevend worden.

Neem contact met ons op om het maximale uit uw investering te halen.

Volvo Bus Telematics
De gedetailleerde en up-to-date informatie over de prestaties en het verbruik van uw bus maken de planning gemakkelijker, helpen u bij het ontwikkelen en afstellen van uw bedrijfsactiviteiten en ondersteunen de besluitvorming.

Volvo Bus-servicecontracten
Onderhoud en reparaties met gegarandeerde kwaliteit, met uitsluitend originele Volvo-onderdelen en conform een serviceplan op maat, zorgen voor optimale werkplaatsbezoeken en een minimaal risico op storingen.

Originele Volvo-onderdelen
Reserveonderdelen met een gegarandeerde kwaliteit die borg staan voor een betrouwbare werking en een lange levensduur. Grote beschikbaarheid en efficiënte distributie zorgen voor een goede bedrijfstijd.

Volvo Action Service
Voor hulp bij noodgevallen is slechts één telefoontje nodig, 24 uur per dag en 7 dagen per week. Van snelle noodhulp en hulp bij reparaties tot juridische assistentie in geval van nood, en dat allemaal in de eigen taal van de chauffeur.

Volvo Bus Training
Verbeter de vaardigheden van uw chauffeurs en monteurs met de hulp van onze deskundige trainers, waar dan ook ter wereld. Ze zullen een trainingspakket samenstellen dat nauw aansluit bij uw wensen. Efficiënte chauffeurstraining is slechts één voorbeeld.

Volvo Bus Financing
Financiële oplossingen op maat om het inkoopproces te vereenvoudigen – en dat de hele periode van eigendom. Eén contactpersoon voor voertuigen en financiering.