Palvelut

Volvo on muutakin kuin vain linja-auto.
Todellakin paljon muuta. Asiakkaan toimintojen käyttöaste ja tuottavuus – koko elinkaaren näkökulmasta – ovat tärkeimpiä prioriteettejamme. Siksi tarjonnassamme on Volvo Bus Services – joukko palveluita, jotka on tarkoitettu turvaamaan käyttöaste sekä toiminnan kannattavuus ja mutkattomuus. Analysoimme tarpeesi läheisessä yhteistyössä kanssasi ja räätälöimme ratkaisun, joka sopii parhaiten yksilöllisiin vaatimuksiisi. Volvon erinomainen jäännösarvo perustuu tähän ajatteluun, ja palveluidemme avulla ajoneuvojen kannattavuus saadaan parhaalle mahdolliselle tasolle.

Ota yhteyttä meihin, kun haluat kaiken irti investoinnistasi.

Volvo Linja-autojen telematiikka
Kun käytössäsi on tarkkoja ja ajantasaisia tietoja ajoneuvosta, sen suorituskyvystä ja käytöstä, voit suunnitella, kehittää ja hienosäätää toiminnot entistä paremmin, ja samalla myös päätöksenteko helpottuu.

Volvo Linja-autojen huoltosopimukset
Laadukkaissa huolloissa ja korjauksissa käytetään vain Aitoja Volvo Varaosia ja noudatetaan yksilöllisesti räätälöityä huoltosuunnitelmaa. Niiden ansiosta voidaan korjaamokäynnit hyödyntää optimaalisesti ja seisokkien riski minimoida.

Aidot Volvo Varaosat
Laadultaan varmistettuja varaosia, jotka takaavat erinomaisen käyttövarmuuden ja pitkän käyttöiän. Erinomainen saatavuus ja tehokas jakelu huolehtivat siitä, että linja-auto pysyy tehokkaasti käytössä.

Volvo Action Service
Hätätilanteissa apu on yhden puhelun päässä vuorokaudenajasta riippumatta. Ripeät hätäapupalvelut, korjausapu ja juridinen pika-apu – kaikki kuljettajan omalla kielellä.

Volvo koulutukset
Paranna kuljettajiesi ja mekaanikkojesi osaamista eri puolilla maailmaa toimivien, asiantuntevien kouluttajiemme opastuksella. He laativat koulutuspaketin, joka sopii parhaiten tarpeisiisi. Tehokas kuljettajakoulutus on vain yksi esimerkki.

Volvo Linja-autojen rahoitus
Räätälöityjä rahoitusratkaisuja, jotka helpottavat paitsi ostamista myös omistamista koko elinkaaren ajan. Meiltä sekä ajoneuvot että rahoituksen.