Volvo 9500

Ominaisuudet


Tilavat sisätilat
Volvon linja-auton sisätilat ovat ilmavat, valoisat ja erittäin tilavat. Upouudet istuimet ovat Volvon suunnittelemia ja oleellinen osa matkustajien viihtyvyyttä. Ne ovat myös aiempaa kevyempiä ja parantavat polttoainetaloudellisuutta. Matkustusmukavuutta voi parantaa useilla eri tavoilla.

Tehokas ergonomia
Selkeiden ja loogisten mittaristojen ja hallintalaitteiden ansiosta Volvon ergonomia on omaa luokkaansa. Istuimen ja ohjauspyörän säätövara on suuri. Tämä ja alhainen melutaso auttavat kuljettajaa pysymään valppaana. Todistetusti toimivan 9-litraisen moottorin ja Volvo I-Shiftin ansiosta ajettavuus ja polttoainetalous ovat erinomaisella tasolla.

Ajomukavuutta
Volvon ajoneuvotekninen osaaminen ei vaikuta pelkästään matkustajien ja kuljettajan ajomukavuuteen. Se tarkoittaa myös ylivertaista turvallisuutta. Yhdenmukainen toiminta tiellä on turvallisen matkan ensimmäinen edellytys. Yleinen näkyvyys on erinomainen ja tehokkaat valot pitävät sen hyvänä ympäri vuorokauden.

Turvallinen sijoitus
Korin kaikkien osien turvallisuus on testattu perusteellisesti. Kun tähän lisätään mainetta niittäneet turvajärjestelmät, kuten etutörmäyssuoja, polvitörmäyssuoja ja etualleajosuoja, Volvo 9500 on todella turvallinen sijoitus. Eikä pelkästään rahallisesti, vaan kuljettajalle, oppaalle, matkustajille ja myös muille ajoneuvoille.
 


Ajoneuvo kulkee vuodesta toiseen
Volvo 9500 on suunniteltu nimenomaan varmistamaan tuottavuus läpi koko linja-auton käyttöajan. Täysin uudistettu 8-litrainen Euro 6-moottori on polttoainetehokkuudeltaan vertaansa vailla. Tarjoamme sinulle Volvo-tason luotettavuuden ja linja-auton huolettoman ylläpidon. 12-vaihteen Volvo I-Shift-vaihteisto auttaa optimoimaan voimankäytön kaikissa ajo-olosuhteissa, ja voimansiirtolinjan luotettavuushistoria on erinomainen.

Pitkä käyttöikä
Volvo on tehty kestämään. Huoltovälit ovat pitkät hyvän mekaanisen kestävyyden ansiosta. Esimerkiksi taka-akseli pitää huoltaa vasta 400 000 km:n ajon jälkeen.

Vankka rakenne
Volvon linja-autot ovat laadukkaita. Yksi syy tähän on rungon ja rakenteen lujuus ja vakaus. Melu, tärinät ja kovuus vähentyvät – näin ajokokemus on hiljainen ja vakaa.

Helppo huolto
Tuottavuus paranee myös pitkien huoltovälien ja vaivattomien huoltojen ansiosta. Tekemällä huoltosopimuksen saat käyttökustannukset hallintaasi sekä varmuuden siitä, että linja-autoosi vaihdetaan vain Aitoja Volvo Varaosia – ja että huolloista huolehtivat ammattilaiset.