Volvo B7R

Volvo B7R ja B7RLE – Sisäänrakennettua vihreää taloudellisuutta

Volvo B7R toimii juohevasti huollossa, ylläpidossa – ja tien päällä. Alustan tasainen yläpinta helpottaa päällerakentamista ja takaa pitkän ja tuottavan käyttöiän. Jäykkä etujousitus yhdessä pienikokoisen ja huoltoystävällisesti asennetun voimansiirtolinjan kanssa luovat hyvät edellytykset tilavan ja tehokkaan ajoneuvon rakentamiseen.

Volvo B7R on tarkoitettu ensisijaisesti kauko- ja matkailuliikenteeseen, mutta se sopii myös kaupunkilinja-autoksi. Volvo B7RLE -matalalattiamalli mahdollistaa suuren matkustajakapasiteetin sekä nopean sisäänpääsyn linja-autoon. Niiaustoiminto ja leveä keskikäytävä helpottavat matkustajien liikkumista, ja alustan rakenne on suunniteltu siten, että ovet voivat olla leveitä.

Linja-auton rakennuttaminen Volvon alustalle merkitsee kumppanuussuhteen solmimista. Myynti- ja luovutusprosessi ovat vain tämän suhteen ensimmäiset vaiheet. Asiakkaiden tukeminen on meille ylpeydenaihe, ja haluamme ammentaa oppia myös sinulta. Sinun kokemuksesi toimivat ajoneuvojemme ja palveluidemme kehityksen suunnannäyttäjinä.