Volvo Drive-In kuljettajakoulutus

Volvo Drive-In Kuljettajakoulutus – Tule silloin, kun sinulle sopii

Volvo Buses haluaa olla varmistamassa laadukkaan koulutuksen riittävyyden Suomessa ja siksi tarjoamme uuden Volvo Drive-In Kuljettajakoulutusmahdollisuuden.

Järjestämme kuudella eri Volvo Truck & Bus Center paikkakunnalla ympäri vuoden jatkuvan koulutusohjelman tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin.

Koulutuspaikkakunnat ovat Vantaa, Turku, Tampere, Lahti, Kuopio ja Jyväskylä ja koulutus järjestetään Volvo Truck Centereiden omissa tiloissa.

Helppo osallistua

Tule silloin, kun sinulle sopii. Koulutusohjelma rakennetaan siten, että kuljettajat voivat suorittaa vaikka koko viiden kurssin koulutusohjelman joustavasti juuri silloin kuin se heille parhaiten sopii. Kuljettajalla on näin mahdollisuus suunnitella paremmin omaa ajankäyttöään.

Avaa syksyn 2013 Drive In - kurssikalenteri tästä

Drive -In kurssien sisällöt syksy 2013

Tehostaa kuljetusyrityksen ajankäyttöä

Drive-In Kuljettajakoulutus antaa kuljetusyritykselle tilaisuuden tehostaa toimintaansa. Kuljettaja voi esimerkiksi viedä auton huoltoon ja käyttää odotusajan koulutukseen.

Ei ajanvarausta

Koulutuksen voi aloittaa saapumalla kalenterissa merkitylle paikkakunnalle ennen koulutuksen alkamista ja ilmoittautumalla kouluttajalle. Koulututusta ei tarvitse varata etukäteen. Kurssit järjestetään riippumatta osallistujien määrästä.

Räätälöidyt Volvo Kuljettajakoulutukset

Räätälöityjen koulutusten osalta voit ottaa yhteyttä oman jälleenmyyjäsi palvelutuotemyyjään.