Volvo 9900

Volvo 9900 - Närmare dina drömmar
Euro 6

Det räcker med en enda blick på Volvo 9900 för att upptäcka den karakteristiska sluttande fönsterlinjen. När du kliver på bussen välkomnas du av en ljus interiör och teatergolv. Elegansen, komforten och bekvämligheten tilltalar även de mest krävande passagerarna, oavsett hur lång resan är och hur mycket bagage de har med sig. Åkkomforten, klimatanläggningen och utseendet är av absolut världsklass.
 
Den snygga designen visar tydligt att det här är en lyxig Volvobuss. Även under skalet präglas Volvo 9900 av allra högsta kvalitet.

Den kraftfulla drivlinan med den nya Euro 6-motorn, den 12-stegade I-shift-växellådan för mjuk och effektiv växling och den enastående chassikonstruktionen skapar tillsammans den perfekta kombinationen av prestanda, stabilitet, aktiv säkerhet och tillförlitlighet.
 
Passagerarna kanske inte lägger märke till det här, men föraren gör det definitivt. Bussens stabila och förutsägbara beteende på vägen och den okomplicerade kraftfördelningen gör stor skillnad för säkerheten, komforten och förarens egen prestation.