Parts & Workshop

Service & reservdelar

Volvo Bus Parts Supply är en särskild tjänst som sparar tid på verkstaden och som minskar kapitalkostnaden för lagerhållning. Du har alltid tillgång till Volvo Originaldelar och ett lager som är anpassat efter dina behov.

Driftstoppen kan minimeras och verkstadens effektivitet förbättras. Du kan använda dig av reservdelstjänsten oavsett om du har en komplett verkstad eller förlitar dig på Volvo Bussars servicenätverk.
 
Äkta originaldelar till en äkta buss
En Volvobuss består av tusentals noggrant testade och perfekt anpassade komponenter. Tillsammans skapar de ett tillförlitligt och bränslesnålt fordon, som är byggt för många års problemfria och lönsamma transporter.

Varför köpa Volvos originaldelar i stället för billiga kopior? I grund och botten handlar det om säkerhet och att maximera fordonets tillgänglighet.

Här är anledningarna!
• Du får alltid reservdelar av hög kvalitet och med lång livslängd.
• Du får alltid reservdelarna snabbt och effektivt – även delar till äldre bussmodeller.

• Du får delar med korrekt passform och funktion.
• Du får full garanti.
• Du får den senaste tekniken.
• Du ser till att bussen bibehåller den högsta säkerhetsnivån.

Alltid nära dig
Volvo har ett av branschens mest omfattande servicenätverk, med över 1 500 återförsäljare och servicecenter runtom i världen.

Där kan kunderna få hjälp med allt från att välja och finansiera ett fordon till att få certifierad service och snabb tillgång till reservdelar.

Volvo Bussars servicecenter
Flera av våra särskilt utvalda servicecenter i Europa kallas Volvo Bussars servicecenter. Utöver den vanliga servicen reparerar de även fordon med kollisionsskador och erbjuder olika typer av utbildning. 

Klicka här om du vill söka efter en verkstad nära dig.