Volvo Telematiikka


Volvon linja-autojen telematiikan avulla voit pitää jatkuvasti yhteyttä kaikkiin ajoneuvoihisi ja seurata samalla ajotapaa, polttoaineenkulutusta, sijaintia, aikatauluissa pysymistä ja useita muita parametreja.

Volvon linja-autojen telematiikka voidaan asentaa melkein mihin tahansa moderniin linja-autoon merkistä riippumatta.

Ajoneuvon huolto
Asianmukainen huolto on ratkaisevan tärkeää optimaalisen tuottavuuden ja käyttöasteen kannalta. Laadimme jokaiselle linja-autolle oman huoltosuunnitelman, ja suunnitelmaa päivitetään todellisten tarpeiden mukaan lataamalla tietoja linja-autosta.

Tämä niin kutsuttu sopeutuva huoltosuunnitelma antaa muistutuksia, opastaa linja-auton huoltojen varaamisessa ja erittelee tarvittavat varaosat sekä korjaamokäynnin keston.

Ajoneuvokannan hallinta
Ajoneuvokannan hallintapalvelun avulla voit seurata koko kaluston suorituskykyä.


Polttoaineenkulutus, päästöt, ajoprofiili, tapahtumat ja paikannus kuuluvat perustoimintoihin. Näiden avulla saat raportteja, tarkkaa tietoa ja kokonaisvaltaisen kuvan siitä, miten kutakin linja-autoa ajetaan.

Nämä tiedot muodostavat perustan suunnittelulle ja toimenpiteille, joilla voidaan vähentää polttoaineenkulutusta, kulumista ja päästöjä sekä parantaa matkustajien mukavuutta.

Liikenteenhallinta/ITS4mobility
Nykypäivän julkisessa liikenteessä tieto siitä, toimiiko kaikki suunnitelmien mukaisesti, on ehdoton edellytys.

Matkustajillekaan ei enää riitä, että linja-auto on aikataulussa, vaan he haluavat tarkkaa, reaaliaikaista tietoa matkan edetessä.

Liikenteenhallinnan avulla linja-auto, valvontakeskus ja pysäkit voidaan sisällyttää järjestelmään, joka pitää sekä toiminnot hallinnassa että matkustajat ajan tasalla.

Lue lisää Volvo telematiikasta klikkaamalla alla olevia esitteitämme: