Volvos tjänster

Tjänster

Volvo – din affärspartner
På Volvo bussar strävar vi efter att vara mer än en leverantör, vi vill bli din bästa affärspartner. Därför erbjuder vi en rad tjänster som förenklar din vardag och som ger dig konkurrensfördelar.

Genom en ständig kunddialog lär vi oss hela tiden mer och kan utveckla lösningar som ytterligare stärker din affärsverksamhet. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hitta lösningarna som passar just dig.

Volvo Bus Telematics
Detaljerad information om dina fordon, hur de används, teknisk status och förarbeteende. Ett fantastiskt verktyg för att optimera din verksamhet, sänka bränsleförbrukningen och minska stilleståndstiden.

Volvo Bus Service Contracts
Kvalitetssäkrade underhålls- och reparationstjänster, individuellt anpassade serviceplaner, fast och känd kostnad. Du får minskad risk för oplanerade stopp – och du få alltid Volvo Originaldelar.

Volvo Bus Refurbishment
Att renovera en buss kan vara en fantastiskt bra affär. Trots slitage på ytan har din Volvo många år och många tusen mil kvar att ge. Insida, utsida, drivlina och utrustning – allt kan renoveras och/eller uppgraderas.Genuine Volvo Parts
Kvalitetssäkrade reservdelar ger dig tillförlitlighet och lång livslängd. Hög tillgänglighet och effektiv distribution minimerar stilleståndstiderna.

Volvo Action Service
Om något skulle hända är hjälpen aldrig långt borta. Dygnet runt och året om kan du nå oss på telefon för att få hjälp med allt från en brådskande reparation till rådgivning av olika slag.

Volvo Bus Training
Föraren och serviceteknikern är nyckelpersoner, och en satsning på deras utveckling ger direkt resultat. Våra utbildare kan skräddarsy ett utbildningsprogram som passar din verksamhet perfekt.

Volvo Bus Financing
Upptäck fördelarna med en finansieringspartner som verkligen förstår både din verksamhet och bussbranschen. Volvo kan erbjuda flera lönsamma alternativ – från lån till olika typer av leasing.",