Volvo 9900 coach

Bijzondere kenmerken van de Volvo 9900

Premium op elk gebied
De Volvo 9900 touringcar, voorzien voor lange afstanden, biedt een uitzonderlijk comfort en kwaliteit aan. Samen met een uitstekend rijcomfort en uitstekende veiligheid, gebaseerd op 80 jaar Volvo ervaring, kunnen we een uitgebreid dienstenpakket aanbieden. Deze coach biedt een langere levensduur en biedt uw onderneming een hogere rendabiliteit.

Eersteklas comfort
Leun achterover en geniet van de reis. De Volvo 9900 is ruim en heeft een luchtig interieur zodat iedere passagier kan reizen in comfort met de nodige beenruimte. De bus is geluidsloos en de zetels hebben individuele ventilatie-mogelijkheid.  

Een centraal geplaatste display verschaft de chauffeur alle nodige informatie.  Daarbovenop beschikt hij over een luxueuze chauffeursstoel en airco. 
 
Kwaliteit voor een betere reis
De Volvo 9900 is ons vlaggenschip en we hebben geen moeite gespaard om er een eersteklas voertuig van te maken.  Het onderstel, de uitlaat en de carrosserie zijn precisiegelast en gemaakt uit roestvrij staal.  Dit betekent een hoge resistentie tegen corrosie en lage onderhoudskosten die op zich een lange levensduur en een hoge residuele waarde hebben.

Ingebouwde veiligheid
Om de veiligheid van de andere weggebruikers te verhogen, is de Volvo 9900 de eerste bus uitgerust met FUPS (Front Underrun Protection System), een systeem dat bij een frontale aanrijding verhindert dat een auto onder de bus geklemd wordt. De Volvo 9900 heeft eveneens Front Impact Protection (FIP) en Knee Impact Protection, die de chauffeur en de gids beschermt. 

Het rijgedrag telt
Wij zijn ervan overtuigd dat een bus in overeenstemming met de chauffeur moet functioneren. Daarom heeft de Volvo 9900 een nieuwe generatie 13-liter motor met hoge prestaties en automatische selectie van de correcte versnelling. Het geeft de bus fantastische rijeigenschappen en vermindert het brandstofverbruik. De intelligente electronische controle laat een hoge gemiddelde snelheid toe en minder koppelingen. 

Het juiste onderhoud voor uw voertuig
Onderhoudscontracten geven toegang tot een compleet netwerk van Service Centers in heel Europa met speciaal opgeleide busmonteurs, een efficiënt systeem voor het leveren van originele Volvo wisselstukken, 24-uur pechverhelping via Volvo Action Service, financieringsmogelijkheden en chauffeurstraining.