Originele Volvo-onderdelen: de beste keuze voor uw touringcar

parts

Volvo Bus biedt kwalitatief hoogstaande originele onderdelen met de juiste pasvorm, functionaliteit, techniek en lange levensduur. Alles voor blijvend optimale prestaties van uw Volvo bus.

 

Het gebruik van originele Volvo-onderdelen bevelen wij te allen tijde aan, ze zijn immers ontwikkeld in samenhang met uw Volvo en bieden daarom de perfecte oplossing. De onderdelen zijn continu onderhevig aan technische ontwikkelingen en productverbetering, die door Volvo Bus direct worden toegepast in de after market.

 

Uw Volvo-bus blijft door deze optimale service en beschikbaarheid zo goed als nieuw en prima presteren. Binnen Europa worden originele Volvo-onderdelen vijfmaal per week ’s nachts aan de Volvo Bus-dealers geleverd. In geval van nood schakelt Volvo Bus Vehicle Off Road in, een systeem waarbij benodigde onderdelen voor een gestrand voertuig zo snel als mogelijk worden geleverd; zowel nationaal als internationaal.

 

Volvo Bus biedt 12 maanden internationale garantie op originele onderdelen en kent geen kilometerbeperking. Volvo-onderdelen die door een geautoriseerde Volvo-werkplaats zijn gemonteerd komen zelfs in aanmerking voor de volledige internationale onderdelengarantie.