Zorgeloos op weg met een gereinigd airco-systeem

Airco

Het is comfortabel reizen in een touringcar voorzien van airconditioning. Wordt dit systeem echter niet goed gereinigd of gereinigd met niet goedgekeurde middelen, dan bestaat de kans op groei van bacteriën en micro-organismen in het systeem. Deze kunnen met name een onaangename geur in uw touringcar verspreiden.

 

Uw Volvo Bus dealer biedt, om u optimaal in het onderhoud te ondersteunen, het complete gamma aircoreinigers aan van het merk Tunap (in België Tunap of Waeco). Deze reinigingsmiddelen pakken het probleem aan bij de bron. Aanwezige bacteriën en micro-organismen worden vernietigd en groeien na behandeling niet opnieuw aan.

 

Geldig voor Nederland: Het airco-systeem in een touringcar dient te worden gereinigd met een wettelijk goedgekeurde biocide reiniger. Alle reinigers van Tunap zijn toegevoegd aan de lijst van het College voor de toelating van gewasbeschermingsmiddelen en biociden. Hiermee voldoet het pakket volledig aan de strenge wetgeving met betrekking tot biociden, zoals deze is opgesteld door het ministerie van VROM.

 

Voor meer informatie over deze producten kunt u terecht bij uw Volvo Bus dealer.