Terugblik op Busworld 2013

Busworld 2013

Busworld was voor Volvo Bus alweer een geweldig evenement en we waren erg tevreden over de belangstelling van de bezoekers voor onze producten. Het aantal bezoekers heeft onze meest ambitieuze verwachtingen overtroffen en dat geldt ook voor de intensiteit van de discussies en de besprekingen.

We zijn erg trots dat we onze vooraanstaande positie op het gebied van hybride technologie en brandstofverbruik zo duidelijk naar voren hebben kunnen brengen. Bij de persconferentie op donderdagochtend was het al duidelijk dat onze aanpak om Green Efficiency ook na Euro 6 te blijven ontwikkelen, erg belangrijk nieuws was op de beurs. Dit werd ook keer op keer bevestigd door onze bezoekers.

Met dit in het achterhoofd willen we onze dank uitspreken voor uw interesse en blijken van waardering. Voor een volledig overzicht gaat u naar onze Euro 6-introductiesite euro6.volvobuses.com.

Aarzel niet om contact op te nemen met ons voor meer informatie. Onze verwachtingen voor 2014 zijn hoog gespannen en we houden u zeker op de hoogte van alle verdere nieuwtjes en evenementen.