Volvo B11R

Volvo B11R – een schoon platform voor productiviteit
Euro 6

De Volvo B11R vormt de ruggengraat van elk goed touringcarbedrijf. Of u nu een luxe touringcar of een betrouwbare lijndienstbus nodig hebt, de B11R overtreft al uw verwachtingen. De zeer brandstofefficiënte Euro 6-motor vermindert uw bedrijfskosten en daarnaast combineren de kwaliteitseisen van Volvo functionaliteit met passagierscomfort en een productieve levenscyclus.

De B11R is zowel in twee-assige als in drie-assige configuraties beschikbaar, zodat u voldoende keuzemogelijkheden heeft. Deze bus combineert aangename rijeigenschappen met passagierscomfort. Er is een serie krachtige motoren beschikbaar, met vermogens van 380 tot 460 pk.

De hoge brandstofefficiëntie draagt daarnaast bij aan de lage gebruikskosten en hoge duurzaamheid van ons aanbod.

Starre of onafhankelijke voorwielophanging in combinatie met een compacte en onderhoudsvriendelijke aandrijflijn geeft meer mogelijkheden voor het creëren van een ruime en efficiënte bus.

Wanneer u uw bus of touringcar op een Volvo-platform bouwt, wint u daarmee ook een partner, een verstandhouding die tot ver na het sluiten van de deal standhoudt. We zijn er trots op ondersteuning aan onze klanten te bieden en willen graag van u leren. Zo kunnen we uw ervaring in onze voertuigen en services inbouwen.