Volvo B8R chassi

Volvo B8R-serie - ingebouwde groene efficiency
Euro 6

De Volvo B8R-serie voldoet aan alle eisen voor een exploitatie voor intercity-, pendel-, doorgaande en middellange afstandsritten. De bus koppelt grote flexibiliteit en variatie in modellen aan een sterke focus op kostenbesparing.

Onze nieuwe Euro 6-motor biedt niet alleen uitstekende prestaties en rijeigenschappen maar ook een lager brandstofverbruik. U kunt bij uw investering rekenen op een maximale beschikbaarheid, betrouwbaarheid en veiligheid.

De Volvo B8R is eenvoudig in verzorging en onderhoud, maar ook in gebruik. De vlakke bovenzijde van de constructie maakt een efficiënte carrosserieopbouw mogelijk, die garant staat voor een lange en productieve levensduur.

Starre voorwielophanging in combinatie met een compacte en onderhoudsvriendelijke aandrijflijn geeft meer mogelijkheden voor het creëren van een ruim en efficiënt voertuig.De Volvo B8R is in de eerste plaats bedoeld voor langeafstands- en toeristenvervoer, maar kan ook dienst doen als stadsbus.

Het model met lage instap, de Volvo B8RLE, heeft een hoge passagierscapaciteit en maakt snel in- en uitstappen mogelijk. De knielfunctie en het brede middenpad zijn bedoeld voor een efficiënte passagiersstroom en de chassisindeling maakt brede deuren mogelijk.

Wanneer u uw bus op een Volvo-platform bouwt, wint u daarmee een partner. Onze toewijding is bij de verkoop en levering pas begonnen. We zijn er trots op daarna nog ondersteuning aan onze klanten te bieden en willen graag van u leren. Zo kunnen we uw ervaring in onze voertuigen en services inbouwen.