chassis

Integreer het vermogen van Volvo

Met een chassis van Volvo bent u zeker van een solide basis voor een voertuig dat flexibiliteit en hoogwaardige kwaliteit combineert met comfort voor passagiers en productiviteit. Een geoptimaliseerde aandrijflijn, laag brandstofverbruik en zorg voor het milieu verhogen de duurzaamheid van dit product.

Dankzij het  weggedrag, de wegligging en de rijeigenschappen van Volvo kan de chauffeur alert en geconcentreerd blijven. Uw bedrijf – en uw passagiers – zullen hier ongetwijfeld van profiteren. En de toppositie van Volvo als het gaat om betrouwbaarheid en veiligheid, heeft een positieve invloed op de status van de operator en de restwaarde van de voertuigen.

De behoeften en wensen van operators, chauffeurs en passagiers bepalen het plaatje. Daarom bieden we een reeks diensten aan zoals financiering, servicecontracten, telematica, ondersteuning onderweg, chauffeurstraining en nog veel meer. Dus kunnen onze klanten met deze diensten hun activiteiten optimaliseren en hun kosten voor onderhoud, reparaties en brandstof verlagen.

De beschikbaarheid van de verschillende diensten kan variëren al naar gelang de markt. Aarzel niet om contact op te nemen met uw Volvo-vertegenwoordiger voor meer informatie hierover.