Volvo B7R

Volvo B7R en B7RLE – Geïntegreerde groene efficiency

De Volvo B7R is gemakkelijk bij service en onderhoud – en ook bij het rijden. De vlakke bovenzijde van de constructie maakt een efficiënte carrosserieopbouw mogelijk die garant staat voor een lang en productief leven. Starre voorwielophanging in combinatie met een compacte en onderhoudsvriendelijke aandrijflijn geeft meer mogelijkheden voor het creëren van een ruim en efficiënt voertuig.

De Volvo B7R is in de eerste plaats bedoeld voor langeafstands- en toeristenvervoer, maar kan ook dienst doen als stadsbus. De Volvo B7RLE, het model met de lage instap, biedt ruimte voor een grote passagierscapaciteit en snel in- en uitstappen. De knielfunctie en het brede middenpad zijn bedoeld voor een efficiënte passagiersstroom en de chassisindeling maakt brede deuren mogelijk.

Een bus bouwen op een Volvo-platform betekent het aangaan van een partnerschap. Het verkoop- en afleveringsproces is nog maar het begin van onze betrokkenheid. We zijn trots op het leveren van een goede ondersteuning aan onze klanten, en wij leren graag van u. Zo kunnen we uw ervaring toepassen in onze voertuigen en services.