Volvo 9900

Volvo 9900 - Uw dromen in zicht
Euro 6

Met slechts één blik op de Volvo 9900 ziet u de kenmerkende aflopende vensterlijn. Wanneer u aan boord stapt, wordt u ontvangen door een helder interieur met een theatervloer. Elegantie, comfort en gemak zijn tot in de puntjes verzorgd om zelfs de meest veeleisende passagiers tevreden te stellen. Ongeacht de meegenomen bagage of de lengte van de reis. Een rijcomfort, klimaat en uitstraling van wereldklasse.
 
U ziet meteen aan het aantrekkelijke ontwerp dat dit een luxe touringcar is. Ook onder de motorkap is de Volvo 9900 werkelijk uitstekend. Een krachtige aandrijflijn met daarin een volledig nieuwe Euro 6-motor, de soepele en efficiënte Volvo I-Shift met 12 versnellingen en een uitstekend chassisontwerp vormen samen de perfecte combinatie van prestaties, stabiliteit, actieve veiligheid en betrouwbaarheid.
 
De passagiers hebben dit wellicht niet eens door, maar de chauffeur zeker wel. Een consistent weggedrag en probleemloos gebruik van de krachtbronnen maken een groot verschil voor de veiligheid, het comfort en de prestaties van de chauffeur.