Volvo 9500

Voorzieningen

Royaal interieur
Het interieur van een Volvo-touringcar is licht en helder en biedt volop ruimte. De stoelen hebben een geheel nieuw, oorspronkelijk ontwerp waardoor de passagiers de gehele reis comfortabel zitten. Ze zijn ook lichter, wat een gunstiger brandstofverbruik oplevert. Er zijn verschillende opties voor extra passagierscomfort. 

Efficiënte ergonomie
De ergonomie van Volvo is een klasse apart met een duidelijke en logische indeling van instrumenten en bedieningen. Chauffeursstoel en stuur zijn uitermate verstelbaar, en samen met het lage geluidsniveau zorgt dit ervoor dat de chauffeur gefocust en alert blijft. De beproefde 9-liter motor en Volvo I-Shift bieden superieure rij-eigenschappen en brandstofefficiency. 

Rijplezier
Volvo´s kennis op het gebied van voertuigtechnologie zorgt niet alleen voor rijcomfort voor passagiers en chauffeur, maar staat ook voor borg voor uitmuntendheid op het gebied van veiligheid. Een consistent weggedrag is de eerste vereiste voor een veilige rit. Het zicht rondom is uitstekend en de krachtige verlichting levert dag en nacht goed zicht. 

Een veilige investering
Alle gedeelten van de carrosserie zijn grondig getest op veiligheid. Samen met onze gerenommeerde veiligheidssystemen als Front Impact Protection, Knee Impact Protection en Front Underrun Protection, vormt de Volvo 9500 een veilige investering. Niet alleen in financieel opzicht maar ook voor de chauffeur, de gids, de passagiers en andere voertuigen.

Hij gaat door, door en door
De Volvo 9500 is ontworpen rondom een productieve levenscyclus. De nieuwe 8-liter Euro 6-motor biedt een uitstekende brandstofzuinigheid. Daarnaast biedt het voertuig de betrouwbaarheid en het onderhoudsgemak waar Volvo bekend om staat. De Volvo I-Shift-transmissie met 12 versnellingen helpt het vermogengebruik onder alle rijomstandigheden en de aandrijflijn heeft in het verleden bewezen uitstekend betrouwbaar te zijn.
 
Lange levensduur
Een Volvo is gebouwd om lang mee te gaan. De onderhoudsintervallen zijn lang, vanwege de duurzaamheid van het mechanische ontwerp. Zo hoeft bijvoorbeeld de achteras pas na 400.000 km te worden nagekeken.

Solide opbouw
Het gevoel van kwaliteit is overduidelijk in een touringcar van Volvo. Een van de redenen is de sterkte en de stabiliteit van het chassis en de carrosserie. Hierdoor worden het geluidsniveau, trillingen en ruw rijgedrag verminderd voor een stil en stabiel rijcomfort.

Probleemloos onderhoud
De productiviteit wordt verder verhoogd door de lange onderhoudsintervallen en probleemloos onderhoud. En door te kiezen voor een servicecontract krijgt u complete controle over de lopende kosten, en bent u ervan verzekerd dat alleen originele Volvo-onderdelen worden gebruikt en gemonteerd door deskundig personeel.