Volvo Action Service

Volvo Action Service - de beste hulp in vervelende situaties

Een lekke band of een kapotte voorruit is altijd mogelijk, bij elk voertuig. Maar als het uw Volvo bus overkomt, staat u er niet alleen voor. Wanneer uw vervoer wordt onderbroken, wachten ze bij Volvo Action Service op uw telefoontje.

We zijn in de buurt, wat er ook gebeurt
Volvo Action Service biedt Volvo-chauffeurs 24 uur per dag, 7 dagen per week hulp bij pech onderweg. Met de ondersteuning van ons uitgebreide netwerk in heel Europa helpen we u met reparaties aan uw voertuig.

Wanneer u ondersteuning nodig heeft, hoeft u alleen maar het nummer van Volvo Action Service te bellen. Een casemanager helpt u in uw eigen taal en begeleidt u tijdens de behandeling van de case. Indien nodig verleent een gekwalificeerde en speciaal aangewezen Volvo Action Service-monteur ondersteuning langs de weg.

Opgenomen in Volvo Action Service:

 • 24/7 Hulp bij pech onderweg
  Volvo Action Service biedt 24 uur per dag, 7 dagen per week ondersteuning door middel van ons uitgebreide dealer- en werkplaatsnetwerk in heel Europa.
 • Gekwalificeerde Volvo-monteurs
  Alle monteurs worden continu getraind voor nieuwe producten, servicemethoden en apparatuur.
 • Financiële bijstand
  Indien de chauffeur zonder geld komt te zitten, of wordt geconfronteerd met onverwachte uitgaven, kan Volvo Action Service de optie Emergency Financial Assistance bieden, en zelfs de boetes van de chauffeur betalen.
 • Vertaaldienst
  De chauffeur kan contact opnemen met Volvo Action Service en iemand in zijn eigen taal te spreken krijgen. Indien de chauffeur zich niet verstaanbaar kan maken, kan de coördinator optreden als een tolk tussen de chauffeur, de politie of een plaatselijke monteur.
 • Verhuur vervangend vervoer
  Als uw bus niet op tijd kan worden gerepareerd om aan uw zakelijke verplichtingen te voldoen, kan Volvo Action Service een huurvoertuig regelen.
 • Repatriëring van de chauffeur
  Indien de chauffeur zijn/haar voertuig moet verlaten ten gevolge van een storing, ziekte, privéproblemen en dergelijke, kan Volvo Action Service het vervoer regelen om de chauffeur thuis te krijgen.
 • Juridische bijstand
  Mocht de chauffeur problemen ondervinden met de autoriteiten, kan Volvo Action Service zorgen voor juridische bijstand.