Volvo 8700LE:n ominaisuudet

Ruostumaton teräs takaa pitkän käyttöiän Volvo 8700LE:n kori on valmistettu ruostumattomasta teräksestä.  12-litraisella moottorilla varustetussa autossa myös alustakehikko on tarkkuushitsattu ruostumattomasta teräksestä. Ruostumattomuus takaa pitkän ja huolettoman käyttöiän, ja auton jälleenmyntiarvo säilyy korkeana

Turvallinen ajaa ja matkustaa Volvon 8700LE:n tärkeimpiä ominaisuuksia on turvallisuus. Jämäkkä runko täyttää vaativan ympäripyörähdysnormin R66 ja auton etuosaa on edelleen vahvistettu. Sähköohjatut EBS-levyjarrut ja B12-alustaan lisävarusteena saatava ESP-ajonvakautusjärjestelmä lisäävät turvallisuutta.

Ovissa oleva turvareuna tunnistaa esteet ja takaa turvallisen nousun autoon ja autosta poistumisen. Saatavana on myös valokenno-ohjaus.  Lähiliikennettä varten kaikkiin istuimiin on saatavissa kaksi- tai kolmipisteturvavyöt ja lapsille turvavyötyynyt.

Miellyttävä matkustamo Volvo 8700LE:n matkustamo on tilava ja leveä keskikäytävä helpottaa autossa liikkumista. Istuinsijoitteluvaihtoehtojen ja istuinten valikoima on laaja. Lisäksi tarjolla on runsaasti lisävarusteita.

Tehokkaasta ilmanvaihtojärjestelmästä on saatavissa eri versioita, ja vaihtoehtona on myös ilmastointi. Kuljettajan paikalle on saatavana erillinen ilmastointi. 

Jäykkä runkorakenne ja tehokas jousitus ovat näkymättömiä ominaisuuksia, jotka lisäävät matkustusmukavuutta.

Mukava ajettava Automaattisesti vaihtava mekaaninen vaihteisto Volvo I-shift lisää ajamisen helppoutta ja säästää polttoainetta (12-litraisen moottorin kanssa).

Sähköohjatut EBS-levyjarrut monine ominaisuuksineen lisäävät turvallisuutta ja ESP-ajonvakautusjärjestelmä helpottaa auton hallintaa vaikeissa oloissa.

Ergoniminen kuljettajan paikka Kuljettajan paikka on tilava, ergonomisesti suunniteltu ja hyvini äänieristetty. Isot ikkunat ja moniosaiset taustapeilit takaavat hyvä näkyvyyden. Valot poistumisovilla lisäävät näkyvyyttä, saatavana on myös peruutuskamera.

Helppo huollettava Volvo 8700LE on helppo huollettava. Päivittäistä tarkistusta vaativat komponentit on ryhmitelty huollon helpottamiseksi. Moottoriöljynvaihtoväli on jopa 100 000 km. Taka-akselin huoltoväli on 400 000 km. Kardaaninivelet eivät vaadi huoltoa.  Elektroniikka helpottaa vian määritystä ja siten nopeuttaa korjausta.

Elektroniikka lisää luotettavuutta Volvo 8700LE:ssa käytetään väylätekniikkaa, joka takaa nopean ja luotettavan tiedonsiirron linja-auton sähköllä ohjattujen komponenttien ja järjestelmien välillä. Suuren kojetaulussa olevan näytön kautta kuljettaja voi  helposti seurata ajoneuvon teknistä tilaa.