Volvo 9700 New Generation

Uusi Volvo 9700 New Generation on turvallisin koskaan rakentamamme bussi. Myös ulkomuoto on kokenut kasvojenpesun ja uuden Volvon tunnistaakin jo kaukaa tyylikkäästä keulastaan. Polttoaineenkulutuksen tärkeyttä ei voi liikaa korostaa, ja uudessa Volvo 9700 New Generationissa polttoaineen kulutukseen on erityisesti kiinnitetty huomiota. Kulutus on laskenut Euro III -moottoreista 4-5 %.

New Generation -malliston perustana on Volvon B13R-alusta, jonka uusin moottorisukupolvi D13C on Euro 5-sertifioitu.  Volvo 9700 tarjoaa korkealaatuista tekniikkaa, suorituskykyä ja mukavuutta. Matkustamo on miellyttävä suurten ikkunoiden ja tilavien liukupenkkien ansiosta ja saa asiakkaat viihtymään pidemmälläkin matkalla.

 

Volvo 9700 New Generationissa on paljon uusia turvallisuusominaisuuksia. Volvolla on ainoana bussivalmistajana maailmassa FUPS - alleajosuoja, joka estää henkilöautoa kiilautumasta bussin alle törmäystilanteessa. FIP-etutörmäyssuoja suojaa bussin kuljettajaa. Kori täyttää vaativan ympäripyörähdysnormin R66  ja auton keula täyttää etutörmäysnormin R29 vaatimukset. Turvallisuutta lisää entisestäänkin sähköohjatut EBS-jarrut ja ajonvakautusjärjestelmä ESP.