Volvo B9R

Tietoja lyhyesti

Moottori:
Volvo D9B. Kuusisylinterinen dieselmoottori, nimellisteho 380 hv, Euro 5 -määräysten mukainen. Euro 3 -määräysten täyttyminen; 380 ja 340 hv.
Volvo B9R

Volvo B9R ja B9RLE – Luovat vahvan liiketoiminnan edellytykset

Huippulaadukas Volvo B9R -alusta on painoltaan optimaalinen ja soveltuu erinomaisesti kauko- ja matkailuliikenteeseen. Alustan tasainen yläpinta helpottaa päällerakentamista ja takaa pitkän ja tuottavan käyttöiän. Etujousitus parantaa hallittavuutta ja helpottaa huoltoa. Pienikokoinen ja huoltoystävällisesti asennettu voimansiirtolinja helpottaa niin ikään huoltoa.

Volvo B9RLE on matalalattiamalli, joka on suunniteltu erityisesti helpottamaan sisäänpääsyä linja-autoon. Kolmen akselin kokoonpanon ansiosta matkustajakapasiteetti on suuri. Niiaustoiminto ja leveä keskikäytävä helpottavat matkustajien liikkumista. Alustan rakenteen ja matalarakenteisen rungon ansiosta ovet voivat olla leveitä ja koriin tarvitaan vain kaksi askelmaa taka-akselin kohdalle.

Linja-auton rakennuttaminen Volvon alustalle merkitsee kumppanuussuhteen solmimista. Myynti- ja luovutusprosessi ovat vain tämän suhteen ensimmäiset vaiheet. Asiakkaiden tukeminen on meille ylpeydenaihe, ja haluamme ammentaa oppia myös sinulta. Sinun kokemuksesi toimivat ajoneuvojemme ja palveluidemme kehityksen suunnannäyttäjinä.

Kun valitset Volvon, saat käyttöösi laajan huoltokorjaamoverkoston, tehokkaan varaosatoimitusjärjestelmän, rahoituspalvelut, kuljettajakoulutuksen, telematiikkajärjestelmän ja paljon muuta niin, että omistaminen on optimaalisen sujuvaa.