B11R chassis

Volvo B11R – Tuottavan toiminnan edellytykset

Volvon alusta antaa jykevän perustan mille tahansa linja-autolle. B11R on saatavana sekä kahden että kolmen akselin kokonpanona. Erilaiset jousitusvaihtoehdot tuovat lisää valintamahdollisuuksia, ja niissä vakaat ja miellyttävät ajo-ominaisuudet yhdistyvät matkustusmukavuuteen ja elinkaaren tuottavuuteen. Saatavana on kehittyneitä ja tehokkaita moottoreita, joiden tehoalue on 330–450 hv. Nämä ovat erittäin polttoainetaloudellisia, jolloin ne mahdollistavat sekä kestävyyden että pienemmät käyttökustannukset.

Jäykkä tai erillisjousitettu etujousitus yhdessä pienikokoisen ja huoltoystävällisesti asennetun voimansiirtolinjan kanssa antaa erinomaiset puitteet tilavan ja tehokkaan linja-auton rakentamiseen.

Linja-auton rakentaminen Volvon alustalle merkitsee kumppanuussuhteen solmimista. Tämä suhe, joka jatkuu myös, kun kaupat on tehty. Asiakkaiden tukeminen on meille ylpeydenaihe, ja haluamme ammentaa oppia myös sinulta. Sinun kokemuksesi toimivat ajoneuvojemme ja palveluidemme kehityksen suunnannäyttäjinä.