Volvo B11R

Tekniset tiedot

Perusratkaisuja: 4x2 ja 6x2, LHD ja RHD. Etupään erillisjousitus ja jäykkä etujousitus. 6x2-teliratkaisu voidaan varustaa ohjattavalla kolmannella akselilla.

 Runko: C-palkit, joissa on korittajan työtä helpottava tasainen yläpinta.

 Moottori: Volvo D11C. Kuusisylinterinen rivimoottori (diesel), nimellisteho 330, 370, 410 (EEV-hyväksytty) tai 450 hv, Euro 5 -määräysten mukainen. Volvo EMS (Engine Management System) huolehtii palamisprosessista.
 Volvo D11A. Euro 3 -mallit saatavana, nimellisteho 370 ja 430 hv.
 
 Vaihteisto: 12-vaihteinen automaattinen Volvo I-Shift -vaihteensiirtojärjestelmä. Automaattivaihteisto on saatavana D11C370-moottoriin.

 Taka-akseli: Saatavana on Volvon taka-akseli, jossa vaihtoehtoisia välityssuhteita, lisävarusteena myös tasauspyörästön lukko.

Jousitus: Elektronisesti ohjattu ilmajousitus. Jäykkä etujousitus tai etupään erillisjousitus. Etu- ja takaosan kallistuksenvakaimet.

 Jarrujärjestelmä: Kaksipiirijärjestelmä. Volvon levyjarrut sekä EBS 5 -ohjatut ABS/ASR-toiminnot ja ESP (Electronic Stability Program).

 Kuljettajan työympäristö: Ergonominen muotoilu ja hallintalaitteet käden ulottuvilla. Säädettävä ohjauspyörä (etäisyys ja kallistus).

 Polttoainesäiliöt: Tilavuusvaihtoehdot väliltä 2 x 150 ja 720 litraa, teräs- tai polyeteenisäiliöt. Kuljetussäiliö 50 litraa.
 
 Mitat ja painot: Lataa tuotetiedot.

 Ajoneuvon kokonaispituus: 10,5–15,0 m.