features

Ominaisuudet

Lyömätön tehomylly
Volvon 13-litraisella dieselmoottorilla varustettu voimansiirtolinja huolehtii sinut perille. 420 tai 460 hv
Euro 5- ja EEV-pakokaasupäästötason täyttävänä ja 2 100–2 300 Nm:n valtava vääntövoima toimivat saumattomasti Volvo I-Shift -vaihteiston ja Volvon taka-akselin kanssa. Hyödyt ovat Volvolle tunnusomaisia: ensiluokkainen ajettavuus, erinomainen polttoainetehokkuus ja pienet ympäristövaikutukset.

Volvon I-Shift -vaihteisto
Volvon legendaarisessa I-Shift -vaihteistossa tasainen ja hiljainen vaihtaminen yhdistyy taloudellisuuteen ja moottori saa toimia optimaalisissa olosuhteissa.

Jarrut
Tehokkaat EBS-levyjarrut ovat tunnettuja turvallisuutta edistäviä Volvo-osia. Myös uudenaikaisinta turvallisuustekniikkaa edustava hidastin ja ESP (Electronic Stability Program) ‐vakausjärjestelmä on saatavana lisävarusteena.

Etujousitus
Saatavana on jäykkä etujousitus tai etupään erillisjousitus, jonka etuja ovat huipputason mukavuus ja ohjattavuus sekä pieni kääntösäde.

 

Automaattinen toiminnan tarkistus
Väyläsähköjärjestelmä valvoo perustoimintoja. Kaikki turvallisuustoiminnot tarkistetaan automaattisesti jokaisen käynnistyksen yhteydessä.

Kuljettajan työympäristö
Volvo merkitsee maailmanluokan ergonomiaa. Helppokäyttöisen ja selkeän mittariston ja loogisten hallintapaneelien ansiosta linja-auton kuljettaja pysyy valppaana ja terävänä sekä aina tilanteen tasalla.

Helppo huolto
B13R on suunniteltu siten, että huoltovälit voidaan pitää pitkinä ja huollot suorittaa ripeästi ja vaivattomasti. Öljynvaihtovälejä on pidennetty, ja monet tärkeät osat ovat huoltovapaita. Volvon väyläsähköjärjestelmä toimii myös ennaltaehkäisevänä ylläpito- ja vianetsintätyökaluna.

Vaivaton huolto
Volvon omistajalle huolto ja ylläpito ovat yksinkertaisia asioita. Kaikkiin huoltokohteisiin pääsee helposti käsiksi. Myös varaosalogistiikka yksinkertaistuu huomattavasti, koska Volvo-tuoteperheessä käytetään yhteisiä osia. Myös kattava huoltoverkosto on käytettävissä. Huoltoverkosto on yhteinen Volvo Trucksin kanssa.