Volvo B8R

Volvo B8R – Sisäänrakennettua vihreää taloudellisuutta

Volvo B8R -valikoima täyttää niin lähiliikenteen ja tilausajojen kuin keskipitkänkin liikennöinnin vaatimukset. Se on erittäin monipuolinen linja-auto, joka keskittyy vahvasti myös käyttökustannusten alentamiseen. 

Uusi Euro 6 -moottorimme tarjoaa erinomaista suorituskykyä ja ajettavuutta pienellä polttoaineenkulutuksella. Voit luottaa siihen, että saat sijoituksesi vastineeksi maksimaalisen käyttöasteen, luotettavuuden ja turvallisuuden.

Volvo B8R on helppo huoltaa ja ylläpitää, ja se toimii mutkattomasti tien päällä. Alustan tasainen yläpinta helpottaa korin rakentamista ja varmistaa pitkän ja tuottavan käyttöiän. 

Jäykkä etujousitus yhdessä pienikokoisen ja huoltoystävällisesti asennetun voimansiirtolinjan kanssa luovat hyvät edellytykset tilavan ja tehokkaan ajoneuvon rakentamiseen.


Volvo B8R on tarkoitettu ensisijaisesti kauko- ja matkailuliikenteeseen, mutta se sopii myös kaupunkilinja-autoksi.

Volvo B8RLE -matalalattiamalli tarjoaa suuren matkustajakapasiteetin ja mahdollistaa matkustajien helpon kulkemisen linja-autoon ja sieltä ulos. Niiaustoiminto ja leveä keskikäytävä helpottavat matkustajien liikkumista, ja alustan rakenne on suunniteltu siten, että ovet voivat olla leveitä.

Linja-auton rakennuttaminen Volvon alustalle merkitsee kumppanuussuhteen solmimista. Myynti- ja luovutusprosessi ovat vain tämän suhteen ensimmäiset vaiheet. Asiakkaiden tukeminen on meille ylpeyden aihe, ja haluamme ammentaa oppia myös sinulta. Sinun kokemuksesi toimivat ajoneuvojemme ja palveluidemme kehityksen suunnannäyttäjinä.