Volvo 9700 coach highlights

Ominaisuudet

Kuljettajan alue
Volvo 9700:n mukavuus ja kätevyys ulottuu myös kuljettajan alueelle. Täydellisesti muotoiltu istuin on varustettu jousituksella ja muilla ominaisuuksilla. Käyttömukavuuteen ja turvallisuuteen vaikuttaa selkeästi ja loogisesti aseteltu kojelauta, jonka kaikkiin säätimiin ylettää helposti. Muita vaikuttavia tekijöitä ovat Volvon palkittu alkolukko, GPS-navigaattori ja elektronisesti ohjattavat aurinkolipat ja ikkunat.

Mukavuutta kaikkialla
Istuimet ovat linja-auton ajomukavuuteen vaikuttava perustekijä. Siksi Volvo on tehnyt niistä integroidun osan koko linja-autoa, ja uusien linja-autoistuinten ansiosta matkustajien mukavuus onkin ensiluokkainen. Istuimet ovat Volvon suunnittelemia, ja niissä on käytetty vain parhaita materiaaleja.

Valaistus, ilmastointi, hiljainen ympäristö ja laadukas äänijärjestelmä viimeistelevät matkustamon viihtyisyyden. Suurikokoisissa ikkunoissa on tehokkaat aurinkosuojat, ja saatavana on monia valinnaisia lisävarusteita, kuten pöytiä ja muita varusteita.

Volvo 9700 sinun ehdoillasi
Volvo 9700 voidaan räätälöidä erittäin monipuolisesti käyttötarkoituksen mukaan. Pituusvaihtoehtoja on kolme välillä 12–13,8 m. Telimallissa matkatavaroita mahtuu mukaan jopa 12 m3. Voit valita jommankumman kahdesta optimoidusta varustepaketista, Premiumin tai Superiorin. Matkustusetäisyydet ja matkustajien odotukset määrittävät, kumpi näistä sopii paremmin erittelyn pohjaksi. Ajoneuvon ominaisuuksia voi täydentää myös arvoa kasvattavilla lisävarusteilla.

Tehokkaat Euro 6-voimansiirtolinjat
Tehokas ajaminen edellyttää tehokasta ja kestävää moottoria. Volvon 11-litrainen Euro 6-moottori on juuri oikean kokoinen tehon, luotettavuuden ja taloudellisuuden yhdistelmä. 380, 430 tai 460 hevosvoiman teho ja suuri vääntömomentti hyvin alhaisilta kierroksilta alkaen varmistavat, että matkustajat pääsevät perille nopeasti ja turvallisesti.

 

.

Volvon I-Shift -vaihteisto
Tasaisen ajon taustalla on moottorin ominaisuuksien lisäksi maineikas 12-vaihteinen Volvo I-Shift -vaihteisto. Se on aidosti Volvon kehittämä tuote, joka on suunniteltu täysin moottoreidemme ominaisuuksien mukaan. Nopeaa vaihteiden vaihtamista ohjataan sähköisesti, ja vaihtamisohjelmat on tehty erityisesti linja-autoja varten. Ohjausohjelmisto on optimoitu korkeaa keskinopeutta, alhaista polttoaineenkulutusta ja vähäisiä vaihtamisia varten ajomukavuuden lisäämiseksi, mekaanisen käyttöiän pidentämiseksi ja päästöjen vähentämiseksi.

Pitkä käyttöikä
Volvo on tehty kestämään. Hyvän mekaanisen kestävyyden ansiosta huoltovälit ovat pitkät. Esimerkiksi taka-akseli pitää huoltaa vasta 400 000 km:n ajon jälkeen.

Vankka pohja
Volvon linja-autot ovat laadukkaita. Yksi syy tähän on autojen rakenteellinen kestävyys ja vakaus. Melu, tärinät ja kovuus vähentyvät, ja ajokokemus on hiljainen ja vakaa.

Helppo huolto
Tuottavuus paranee myös pitkien huoltovälien ja vaivattomien huoltojen ansiosta. Tekemällä huoltosopimuksen saat käyttökustannukset hallintaasi sekä varmuuden siitä, että linja-autoosi vaihdetaan vain Aitoja Volvo Varaosia – ja että huolloista huolehtivat ammattilaiset.

Jarruta rauhassa
Sillä ei ole merkitystä, ajatko ylä- vai alamäkeen tai lämpimässä vai jäätävässä tuulessa, sillä Volvo on turvallinen kaikissa olosuhteissa. Jarrut ovat tehokkaat, ja niissä on elektroninen jarrutusvoiman jako, mikä parantaa ajoturvallisuutta. Lisävarusteena saatava tehokas hidastin hoitaa suuren osan rutiinihidastuksista vähentäen näin jarrupäällysteen kulumista.

Turvaa edessä
Edessä olevat Volvon turvajärjestelmät – etutörmäyssuoja (FIP) ja polvitörmäyssuoja (KIPS) – suojaavat kuljettajaa ja matkaopasta. Nokkakolarin tapahtuessa muita autoja suojaa etualleajosuoja (FUPS).