Varaosat ja korjaamo

Aidot osat aidoille linja-autoille

Volvon linja-autossa on tuhansia huolellisesti testattuja ja täydellisesti tarkoitustaan vastaavia osia. Yhdessä ne muodostavat luotettavan ja polttoainetaloudellisen ajoneuvon, joka mahdollistaa käytön huolettomuuden ja tehokkuuden vuosiksi eteenpäin.

Valitsemalla aitoja Volvo varaosia halpojen kopioiden sijasta varmistat ajoneuvosi turvallisuuden ja parhaan mahdollisen käyttöasteen.

Hyviä syitä valita aidot Volvo varaosat:
• Saat aina parhaan mahdollisen laadun ja käyttöiän tarjoavat tuotteet.
• Saat osat nopeasti ja tehokkaasti myös vanhempiin linja-automalleihin.
• Osat ovat oikeita ja sopivat käyttötarkoituksiinsa.
• Saat täyden takuun.
• Saat käyttöösi uusimman saatavilla olevan tekniikan.
• Voit nauttia linja-auton hyvästä turvallisuudesta.

Aina lähelläsi.
Volvolla on käytössään yksi alan parhaimmista huoltoverkostoista, joka koostuu yli 1 500 maailmanlaajuisesta jälleenmyynti- ja huoltopisteestä.

Asiakkaat voivat pyytää apua kaikenlaisissa asioissa, olipa kyse sitten ajoneuvon valitsemisesta, sertifioidun palvelun hankkimisesta, varaosista tai rahoituksesta.

Volvo Bus Service Center
Monet Euroopan-huoltopisteemme tunnetaan nimellä "Volvo Bus Service Centre". Tavanomaisten huolto- ja korjaustöiden lisäksi näissä paikoissa tehdään myös kolarivaurioiden korjauksia ja erilaisia koulutuksia.

Volvo Diagnostiikka-auto

Soita meille, tulemme tekemään vianmääritykset ja pienet työt luoksesi. Palvelun toiminta-alue on pääkaupunkiseudun lisäksi muun muassa Kirkkonummi, Lohja, Veikkola, Tuusula, Nurmijärvi, Järvenpää, Kerava ja Sipoo. Volvo diagnostiikka palvelee Volvo merkkisiä linja- ja kuorma-autoja sekä Renault Trucks kuorma-autoja ja hyötyajoneuvoja.
Ajanvaraus 010 655 5000
www.volvodiagnostiikka.fi

Napsauta tästä, jos haluat löytää lähimmän korjaamon.

Katso tästä Volvon diagnostiikka-auton palveluesite ja hinnasto