B11R chassis

Volvo B11R– en ren produktivitetsplattform
Euro 6

Volvo B11R är grundstommen i ett bussbolag som kör långfärdsresor. Oavsett om du behöver en förstklassig turistbuss eller en pålitlig linjebuss kommer B11R att överträffa dina förväntningar. Den bränslesnåla Euro 6-motorn sänker företagets driftkostnader, och Volvos kvalitetsstandarder kombinerar funktionalitet med passagerarkomfort och produktivitet under hela livscykeln.

Till B11R kan du välja mellan 2 och 3 axlar. Det ger stabila och behagliga köregenskaper med passagerarkomfort och produktivitet under hela livscykeln.

Det finns ett urval av avancerade, kraftfulla motorer med effekter på mellan 380 och 460 hk. Den höga bränsleeffektiviteten gör att du kan sänka driftkostnaderna och öka lönsamheten ytterligare.

Styv eller individuell framhjulsupphängning i kombination med en kompakt och servicevänlig drivlineinstallation ger ökade möjligheter att skapa en rymlig och effektiv turistbuss.

När du bygger din buss på en Volvoplattform blir du samtidigt en del av ett partnerskap – en relation som fortsätter även efter att köpet har slutförts. Det är viktigt för oss att ge våra kunder stöd. Vi är angelägna om att få ta del av dina synpunkter, för att sedan kunna bygga in dina erfarenheter i våra fordon och tjänster.