Volvo B8R

Volvo B8R - Grön Effektivitet
Euro 6

Volvo B8R är byggd för allt från regionaltrafik, pendling och kollektivtrafik till medellånga semesterresor. Den är oerhört mångsidig, samtidigt som den minskar driftkostnaderna.

Den nya Euro 6-motorn har enastående prestanda och köregenskaper, kombinerat med låg bränsleförbrukning. Det är en investering som står för maximal tillgänglighet, driftsäkerhet och säkerhet.

Volvo B8R är smidig både när det gäller drift och underhåll och ute på vägarna. Ramens plana topp innebär en lång och produktiv livslängd och gör att det är enkelt att bygga på karossen.

Styv framhjulsupphängning i kombination med en kompakt och servicevänlig drivlina ger ett rymligt och effektivt fordon.Volvo B8R är i första hand avsedd för längre körningar och turisttrafik, men passar även som stadsbuss.

Versionen med lågt insteg, Volvo B8RLE, har hög passagerarkapacitet och snabb på- och avstigning. Nigningsfunktionen och den breda mittgången förbättrar passagerarflödet, och chassikonfigurationen möjliggör breda dörrar.

När du bygger din buss på en Volvoplattform blir du en del av ett partnerskap. Sälj- och leveransprocessen är bara början på vårt åtagande gentemot dig. Det är viktigt för oss att ge våra kunder stöd, och vi är angelägna om att få ta del av dina synpunkter, för att sedan kunna bygga in dina erfarenheter i våra fordon och tjänster.