Volvo Bus

belgië

Opladen & accu's Volvo 7900 Electric

Flexibiliteit bij het opladen is essentieel voor een efficiënte operationele planning. Volvo biedt oplaadtechnologieën voor batterijen waarmee u uw oplaadmethoden kunt combineren en wijzigen. De bussen kunnen ook worden uitgerust met minder of meer accu's, afhankelijk van het gebruik en van de behoefte aan passagierscapaciteit en het gevraagde rijbereik tussen het opladen.

Oplaadflexibiliteit

Alle routes zijn verschillend. Afstand, capaciteitsbehoefte, klimaat en topografie stellen de randvoorwaarden. Daarom biedt Volvo ultieme oplaadflexibiliteit. Onze reeks elektrische bussen is klaar voor snelladen onderweg bij laadstations maar ook handmatig laden in de remise via de CCS-kabel. Op deze manier kunt u laadtijden en energiebehoeften optimaliseren en het oplaadschema aan de logistiek van uw wagenpark aanpassen.

Opladen in de remise

Een Volvo 7900 Electric kan handmatig worden geladen met een CCS-kabel in de remise, tijdens pauzes, daluren of 's nachts. De bussen worden standaard geleverd met een laadaansluiting aan de voorkant, maar dit kan worden gewijzigd naar rechts of achter, voor extra flexibiliteit.

Accuprestaties

Volvo heeft veel ervaring met voertuigen op batterijen en met hoe we de prestaties, de levensduur en het bereik van de batterij tijdens de hele levenscyclus van het voertuig optimaal kunnen optimaliseren. De bus van 12 meter heeft een batterijcapaciteit van maximaal 250 kWh en de gelede bus van maximaal 300 kWh.

Slim onderweg opladen met Volvo

Veilige e-prestaties met Volvo

Elektrische bussen zijn anders en vragen om speciale kennis. Met Volvo is dat inbegrepen. Al onze elektrische bussen worden online in de gaten gehouden. In combinatie met ons unieke door Volvo ontwikkelde energiebeheersysteem kunnen we de meest gunstige servicecontracten voor e-mobiliteit op de markt aanbieden. Een voorbeeld is ons Battery Contract, een garantie voor de accuprestaties tegen vaste maandelijkse kosten. Een ander voorbeeld is ons Electric Driveline Contract, inclusief onderhoud van alles, van laadapparatuur tot elektromotoren en transmissie.

Lees meer over onze Servicecontracten voor e-mobiliteit

Wilt u meer weten?

Stuur ons een vraag

Wilt u verder praten? Vul dan ons contactformulier in zodat we contact met u kunnen opnemen.

Privacybeleid *

Als u dit formulier instuurt en daarbij het selectievakje voor het privacybeleid aanvinkt, geeft u Volvo Group toestemming uw persoonlijke gegevens op te slaan en te gebruiken voor doeleinden die verband houden met uw vraag.

Kennisgeving over privacy en andere informatie

Praat met Volvo

Zoek een Volvo-verkoper die alles in het werk stelt om u te ondersteunen, zodat u uw dagelijkse taken zo efficiënt en winstgevend mogelijk kunt uitvoeren.

Plaatselijke verkoopcontacten

Een dealer zoeken

Volvo heeft een van de meest uitgebreide servicenetwerken van de sector, met meer dan 1500 dealers en servicecentra over de hele wereld.

Onze dealers