Volvo Bus

belgië

Volvo B11R

Gebouwd om te presteren

De Volvo B11R vormt de ruggengraat van elk gerenommeerd bus- en touringcarbedrijf. Of u nu een eersteklas touringcar of een betrouwbare bus voor lijndiensten nodig heeft, de B11R zal uw verwachtingen overtreffen. De uiterst zuinige, speciaal afgestemde D11-motor vermindert uw bedrijfskosten, terwijl de superieure Volvo-kwaliteit de garantie vormt voor totale functionaliteit, perfect passagierscomfort en productiviteit gedurende de hele levenscyclus. Volvo is de betere keus.

Betrouwbare bedrijfsresultaten

Een chassis van Volvo geeft u jarenlange bedrijfsproductiviteit. Efficiënte aandrijflijnen met uitmuntende milieuprestaties in combinatie met een robuust frame en een comfortabele ophanging staan borg voor vele jaren van winstgevende exploitatie.

Eersteklas veiligheid

Een touringcar die is gebouwd op een Volvo-chassis, profiteert van een aantal cruciale ingebouwde veiligheidsvoorzieningen. Betrouwbaar rem- en weggedrag zijn de belangrijkste pluspunten van een chassis. Mocht er iets onverwachts gebeuren, dan beschermen verschillende constructievoorzieningen de chauffeur en de inzittenden van andere voertuigen.

Volledig rijplezier

Elke chauffeur zal de B11R waarderen. Een duidelijk weggedrag en een moeiteloze respons van de krachtige motor zorgen ervoor dat u zich één voelt met de bus. De Volvo I-Shift-transmissie met 12 versnellingen is geoptimaliseerd voor touringcars, en als u Volvo Dynamic Steering kiest, staat u een uitstekende rijervaring te wachten.

Milieuprestaties

De 11-liter Euro 6-motor van Volvo is een van de schoonste in zijn klasse. En met onze brandstofbesparende services kunt u tot 10% brandstof besparen - en de CO2-uitstoot met dezelfde hoeveelheid verminderen. Door de motor iets kleiner te maken, met compromisloze prestaties, hebben we ook het brandstofverbruik en het gewicht verlaagd. Dat noemen we de juiste maat. 

Volvo Dynamic Steering

Volvo Dynamic Steering is de grootste doorbraak in rijcomfort sinds de uitvinding van de stuurbekrachtiging. Perfecte stabiliteit zorgt voor een nog soepelere rit - en veel minder belasting van de nek en schouders van uw chauffeurs.

Echte inzetbaarheid

Met een Volvo Bus-servicecontract blijft uw Volvo B11R jarenlang als nieuw werken. Geoptimaliseerd onderhoud door experts is een investering die zich in één keer terugbetaalt.

Service contracts

Pure kracht

De 11 liter Euro 6-motor met maximaal 460 pk zorgt voor moeiteloos en soepel rijden. En u kunt nog steeds tot 10% op uw brandstofkosten besparen, in combinatie met onze waardetoevoegende services.

Services 

Wilt u meer weten?

Stuur ons een vraag

Wilt u verder praten? Vul dan ons contactformulier in zodat we contact met u kunnen opnemen.

Privacybeleid *

Als u dit formulier instuurt en daarbij het selectievakje voor het privacybeleid aanvinkt, geeft u Volvo Group toestemming uw persoonlijke gegevens op te slaan en te gebruiken voor doeleinden die verband houden met uw vraag.

Kennisgeving over privacy en andere informatie

Contact met Volvo

Zoek een Volvo-verkoper die alles in het werk stelt om u te ondersteunen, zodat u uw dagelijkse taken zo efficiënt en winstgevend mogelijk kunt uitvoeren.

Plaatselijke verkoopcontacten

Een servicecentrum zoeken

Volvo heeft een van de meest uitgebreide servicenetwerken van de sector, met meer dan 1500 servicecentra over de hele wereld.

Onze servicecentra