Volvo Bus

belgië

Service waar u zich ook maar bevindt

Volvo Bus scoort in de hoogste regionen voor wat betreft inzetbaarheid en betrouwbaarheid. Een van de redenen hiervoor is ons wereldwijde servicenetwerk. Wij weten dat het voor uw bedrijf essentieel is uw voertuig op de weg te houden en onnodige kosten te vermijden. 

Een wereldwijd netwerk

Volvo Bus deelt werkplaatsfaciliteiten met Volvo Trucks en Volvo Construction Equipment. Dit betekent dat we een uitgebreide, wereldwijde dekking hebben. Als wereldwijd toonaangevende leverancier van zware bedrijfsvoertuigen bieden we betrouwbare logistiek en snelle levering van originele Volvo-onderdelen.

Voor mensen, door mensen

Al onze servicemonteurs, belangrijkste bustechnici en klantaccountmanagers worden continu getraind en hebben toegang tot de nieuwste product- en servicedocumentatie. Ons servicenetwerk is vooral gebaseerd op de vaardigheden en ervaring van toegewijde mensen. Net als onze producten is onze dienstverlening ontworpen door mensen, voor mensen. 

Service van Volvo op uw locatie

Voor optimale prestaties is correct onderhoud van uw bus op het juiste moment vereist. En dat is waar het om draait bij de Genuine Volvo Service. Deze wordt uitgevoerd door ervaren Volvo-monteurs in een erkende werkplaats voor Volvo-bussen en -touringcars, zodat u erop kunt rekenen dat uw voertuig altijd op de best mogelijke wijze wordt onderhouden.

Wilt u meer weten?

Wilt u verder praten? Vul dan ons contactformulier in zodat we contact met u kunnen opnemen.

Privacybeleid *

Als u dit formulier instuurt en daarbij het selectievakje voor het privacybeleid aanvinkt, geeft u Volvo Group toestemming uw persoonlijke gegevens op te slaan en te gebruiken voor doeleinden die verband houden met uw vraag.

Kennisgeving over privacy en andere informatie