Volvo Buses

MAGYARORSZÁG

×

Járműállapot

Távoli egészségi felmérés

A járművek állapotának részletes nyomon követésével sok pénzt takaríthat meg. Járműállapot szolgáltatásunkkal azonosíthatja a potenciális problémákat már azok kialakulása előtt, ezzel megelőzheti a nem tervezett leállásokat és javítási költségeket.

Az Ön távoli műszerfala

A műszerfalon megjelenő figyelmeztető jelzés még nem feltétlenül jelenti azt, hogy azonnal meg kell állnia, és várni a segítségre. A Járműállapot szolgáltatással a karbantartásért felelős menedzser jelentést kap a jármű egészségéről. A műszerfal összes aktuális jelzésének ismeretében megalapozott döntést hozhat, ami alapján tanácsolhatja a járművezetőnek, hogy folytassa útját, térjen vissza a buszgarázsba, vagy pedig álljon meg és várja meg a segítséget. Csökkentheti a felesleges leállások számát, valamint annak kockázatát, hogy a hibás járművel továbbhaladva súlyos károkat okozzon abban.

Járművezetői támogatására

A műszerfalon megjelenő figyelmeztető jelzés még nem feltétlenül jelenti azt, hogy azonnal meg kell állnia, és várni a segítségre. A Járműállapot szolgáltatással a karbantartásért felelős menedzser elérheti a műszerfal összes aktuális jelzését, ezek ismeretében megalapozott döntést hozhat. Így tanácsolhatja a járművezetőnek, hogy folytassa útját, térjen vissza a buszgarázsba, vagy pedig álljon meg és várja meg a segítséget. Csökkentheti a felesleges leállások számát, valamint annak kockázatát, hogy a hibás járművel továbbhaladva súlyos károkat okozzon abban.

Letöltés

Itt lent néhány hivatkozást talál a további előnyöket, jellemzőket, tényeket és adatokat is bemutató dokumentumokra.

Szeretne többet megtudni?

Tegyen fel nekünk egy kérdést

Szeretné folytatni a párbeszédet? Kérjük, töltse ki a kapcsolatfelvételi űrlapot, és jelentkezünk Önnél.

Adatvédelmi irányelvek *

Ha az adatvédelmi irányelvek jelölőnégyzetet bejelölve elküldi ezt az űrlapot, azzal engedélyezi a Volvo Group számára, hogy tárolja az Ön által megadott személyes adatokat, és felhasználja azokat a kérése feldolgozásához.

Adatvédelmi irányelvek és egyéb információk

Egyeztessen értékesítőnkkel

Találjon egy Volvo-értékesítőt, akinek elkötelezett célja, hogy támogassa Önt a mindennapos feladatainak lehető leghatékonyabb és legjövedelmezőbb módon történő teljesítésében.

Helyi értékesítők elérhetősége

Kereskedő keresése

A Volvo az iparág egyik legkiterjedtebb szervizhálózatával rendelkezik, világszerte több mint 1500 kereskedésünk és szervizközpontunk áll rendelkezésére.

Kereskedőink