Volvo Bus

belgië

Houd van uw werk

JOBS bij Volvo Bus

Uw werk neemt een groot deel van uw leven in beslag. We hoeven u vast niet te vertellen dat een stimulerende werkomgeving essentieel is voor uw welzijn. Volvo Bus biedt een werkomgeving waarin medewerkers hun vaardigheden, kennis en creatieve talenten kunnen ontplooien en een actieve rol kunnen spelen in de ontwikkeling van het bedrijf. En waarom zouden we dat niet doen, als we weten dat uw vaardigheden, betrokkenheid en enthousiasme een essentieel onderdeel vormen van ons succes?
Bent u er klaar voor om uw talent en enthousiasme met ons te delen?

Vacatures Bus België - Brussel

Technical Trainer - Volvo Bus

Volvo Bus Belgium, als divisie van de Volvo Group Belgium NV, bedient de Belgische markt voor Volvo Bus Corporation. Vanuit het kantoor in Brussel werkt een toegewijd team aan het ontwikkelen en implementeren van totaaloplossingen voor het vervoeren van passagiers op de meest veilige, energiezuinige en duurzame manier.

Het team van Volvo Bus Belgium verzorgt de klantrelatie met de talrijke publieke en private ondernemingen die actief zijn binnen de lokale autocar & autobus sector.

Voor dit team zijn wij op zoek naar een Technical Trainer.

Interesse? Lees meer en bekijk de vacature
 

Check alle vacatures bij Volvo Bus, Trucks of een Volvo Truck Dealer : https://www.volvotrucks.be/nl-be/about-us/careers.html