Volvo Bus

belgië

Voertuigstatus

Directe controle op afstand

Als een waarschuwing op het dashboard van de chauffeur verschijnt, wordt ook een melding naar Volvo Connect verzonden. Dit betekent dat er geen tijd verloren gaat. U kunt uw chauffeur assistentie verlenen en beslissen of deze moet terugkeren naar de remise of zijn/haar dienst kan afmaken. Dit verhoogt de inzetbaarheid aanzienlijk.

Directe waarschuwingen

In uw startscherm van Volvo Connect kunt u de widget Voertuigstatus zien. Hier kunt u altijd zien of er voertuigen zijn die foutcodes rapporteren, en respectievelijk hoeveel alarmen en waarschuwingen. Met één klik gaat u naar het overzicht van het wagenpark waar u de voertuig-ID en een tijdsmelding kunt bekijken. Duidelijk en overzichtelijk.

Alle details in één weergave

Vehicle Status geeft de tijd, positie, beschrijving en basisvoertuiggegevens voor elke foutcode zodat u de situatie kunt beoordelen. Een waardevolle aanvulling op de foutcode. U krijgt zelfs een kaart te zien met de locatie waar de fout heeft plaatsgevonden. U kunt ook alle voertuigdetails bekijken en welke services aan het voertuig zijn toegewezen.

Volledige waarschuwingshistoriek

Naast de huidige fout is er ook een uitgebreide lijst met eerdere foutcodes. De waarschuwingshistoriek geeft een beter beeld van wat er zojuist is gebeurd. Elke vermelding bevat een tijdsaanduiding evenals de datum en de tijd waarop het probleem is verholpen.

Neem contact met mij op overPrivacybeleid *

Als u dit formulier instuurt en daarbij het selectievakje voor het privacybeleid aanvinkt, geeft u Volvo Group toestemming uw persoonlijke gegevens op te slaan en te gebruiken voor doeleinden die verband houden met uw vraag.

Kennisgeving over privacy en andere informatie

Mandatory