Volvo Bus

belgië

Ons servicenetwerk

 Een mondiaal servicenetwerk waarop u kunt vertrouwen

Met onze Genuine Volvo Service kunt u erop rekenen dat uw voertuig altijd op de best mogelijke manier wordt onderhouden. En u kunt erop vertrouwen dat we altijd originele Volvo-onderdelen gebruiken om de prestaties, veiligheid en betrouwbaarheid van uw voertuig te waarborgen, wat weer de inzetbaarheid en productiviteit verbetert. Dus als u de zorg voor uw voertuig aan ons overlaat, heeft u uw handen vrij voor uw bedrijf.

In handen van deskundigen

Alle Volvo-werkplaatsen bieden gedegen kennis op het gebied van onderhoud en reparaties. We beschikken over de nieuwste technische informatie en de nodige hulpmiddelen en software. Al onze technici worden regelmatig bijgeschoold zodat uw voertuigen de best mogelijke zorg krijgen.

Dekking van servicenetwerk in uw land

Op de kaart staan de servicepunten die het dichtst bij uw huidige locatie liggen, met vermelding van de contactgegevens. Gebruik de zoek- en zoomfuncties om ons servicenetwerk verder te verkennen.

Wilt u meer weten?

Stuur ons een vraag

Wilt u verder praten? Vul dan ons contactformulier in zodat we contact met u kunnen opnemen.

Privacybeleid *

Als u dit formulier instuurt en daarbij het selectievakje voor het privacybeleid aanvinkt, geeft u Volvo Group toestemming uw persoonlijke gegevens op te slaan en te gebruiken voor doeleinden die verband houden met uw vraag.

Kennisgeving over privacy en andere informatie

Praat met Volvo

Zoek een Volvo-verkoper die alles in het werk stelt om u te ondersteunen, zodat u uw dagelijkse taken zo efficiënt en winstgevend mogelijk kunt uitvoeren.

Plaatselijke verkoopcontacten

Een dealer zoeken

Volvo heeft een van de meest uitgebreide servicenetwerken van de sector, met meer dan 1500 dealers en servicecentra over de hele wereld.

Onze dealers