Volvo Bus

belgië

Volvo 9700 DD

Het begin van een hoger niveau voor al uw reizen

Met meer comfort en veiligheid voor een premium ervaring. De Volvo 9700 DD is een uiterst flexibele dubbeldekker met een indrukwekkende capaciteit en veel mogelijkheden voor verschillende gebruiken. Het is een dubbeldekker die in alle opzichten is ontworpen om uw reizen naar een nieuw niveau te tillen.

Op maat gemaakt voor uw bedrijf

De Volvo 9700 DD is waarschijnlijk de meest flexibele dubbeldekker op de markt. Hij wordt geleverd in twee basisversies: Superior voor meerdaagse reizen en Select voor lijnvervoer. Maak eenvoudig uw keuze, waarna we de bus afstemmen op uw specifieke wensen.

Superior – een premium Volvo-tourervaring

Het uitrustingsniveau van superieure kwaliteit, is ontworpen voor eersteklas tour- en chartergebruik. Dankzij de royale ruimte, verschillende comfortabele stoelopties, eersteklas materialen en een keuze aan kleurlijnen kunt u uw premium Volvo-charterervaring echt op maat maken. Voeg daar een scala aan infotainmentsystemen en cateringapparatuur aan toe en u kunt uw klanten eersteklas reizen garanderen.

Select – efficiënt lijndiensten in de Volvo-klasse

Het uitrustingsniveau Select is perfect voor korte- en middellange afstanden met een hoge capaciteit. Het is een van de meest flexibele dubbeldekkers op de markt en biedt een vrijwel onbeperkt aantal stoelindelingen. Het is verkrijgbaar in verschillende lengtes en kan op maat worden gemaakt om een kwaliteitservaring te bieden aan maximaal bijna 100 passagiers die comfortabel en veilig in een Volvo reizen.

Ontworpen voor uw passagiers

Uw passagiers hebben hoge verwachtingen op het gebied van comfort en veiligheid en de Volvo 9700 DD zal aan hun eisen voldoen. Of ze nu pendelen naar hun werk of genieten van een weekendcharter, ze reizen in een veilige Volvo. Zittend in de befaamde ergonomische en comfortabele Volvo-stoelen en met veel ruimte voor hun bagage.

Reizen met de veiligheid van Volvo

In elke Volvo is veiligheid vanaf het begin ingebouwd. De nieuwe Volvo 9700 DD zit boordevol geavanceerde veiligheidssystemen die de bestuurder ondersteunen om ongevallen te voorkomen. En natuurlijk kunnen alle passagiersstoelen worden uitgerust met een 3-punts veiligheidsgordel. Voor jongere passagiers zijn er ISOFIX-bevestigingen voor kinderzitjes en verhogingskussens en ook kunnen we geïntegreerde achterwaarts gerichte kinderzitjes aanbieden.

Verbonden en tot uw dienst

Volvo Bus biedt een reeks services die zijn bedoeld voor maximale inzetbaarheid en productiviteit. We weten dat het op de weg houden van uw voertuig en het vermijden van onnodige kosten essentieel is voor uw bedrijf. Met de Volvo 9700 DD krijgt u ook toegang tot verschillende services die de prestaties van uw bedrijf een boost kunnen geven. We willen gewoon uw beste zakenpartner zijn.

Volvo Connect

Volvo Connect geeft toegang tot onze online services. Als uw voertuigen en chauffeurs online zijn, kunt u de activiteiten van uw wagenpark controleren en volgen. In real-time.

Volvo Connect-app

Safety Zones

Met Safety Zones kunt u een maximumsnelheid instellen binnen een gedefinieerd gebied. Als de bus de zone binnenrijdt, wordt de chauffeur gewaarschuwd en de maximum snelheid wordt begrenst. Ideaal in het stadscentrum of op gevaarlijke snelwegtrajecten.

Safety Zones

Fleet Management

Met Volvo's Fleet Management houdt u te allen tijde de controle, zodat u precies weet wat de status van uw vloot is. U krijgt bijvoorbeeld informatie over het brandstofverbruik en hoe uw chauffeurs presteren.

Fleet Management

Inzet garanderen

Een dubbeldekker hoort op de weg. Ongeplande stops kunnen hoge kosten en slechte wil met zich meebrengen voor uw bedrijf. De dubbeldekkers van Volvo zijn betrouwbaar voor alle soorten gebruik. En met onze Uptime Services en servicecontracten krijgen uw touringcars het juiste onderhoud en de juiste reparatie op het juiste moment - zonder uw activiteiten te verstoren.

Service & reparaties

Zorg voor uw chauffeurs

Alles begint met de chauffeur. Passagierscomfort, veiligheid, brandstofverbruik en uiteindelijk de levenscycluskosten van het voertuig. De vaardigheden en capaciteiten van de chauffeur spelen een belangrijke rol. Volvo kan op verschillende manieren een bijdrage leveren. We doen dit door het chassis, de aandrijflijn en de chauffeursplaats zo te ontwerpen dat volledige controle over het voertuig mogelijk is – zonder concessies te doen aan het comfort. Maar we bieden ook geavanceerde rijopleidingen en op telematica gebaseerde follow-up en directe feedback, zodat de chauffeur zich continu kan verbeteren.

Chauffeursprestaties

Wilt u meer weten?

Stuur ons een vraag

Wilt u verder praten? Vul dan ons contactformulier in zodat we contact met u kunnen opnemen.

Privacybeleid *

Als u dit formulier instuurt en daarbij het selectievakje voor het privacybeleid aanvinkt, geeft u Volvo Group toestemming uw persoonlijke gegevens op te slaan en te gebruiken voor doeleinden die verband houden met uw vraag.

Kennisgeving over privacy en andere informatie

Contact met Volvo

Zoek een Volvo-verkoper die alles in het werk stelt om u te ondersteunen, zodat u uw dagelijkse taken zo efficiënt en winstgevend mogelijk kunt uitvoeren.

Plaatselijke verkoopcontacten

Een servicecentrum zoeken

Volvo heeft een van de meest uitgebreide servicenetwerken van de sector, met meer dan 1500 servicecentra over de hele wereld.

Onze servicecentra