Volvo Bus

belgië

Volvo 7900 Electric

Met de Volvo 7900 Electric-bussen kunt u schoon, stil en duurzaam openbaar vervoer aanbieden. De geheel nieuwe Volvo 7900 Electric Articulated voegt een nieuw capaciteitsniveau toe en ons flexibele laadconcept zorgt ervoor dat u volgens uw huidige schema kunt werken. Met onze elektrische bussen, services en Volvo als uw partner kan uw stad de volgende stap zetten in de transitie naar een Zero City.

Zero Zones

Bij Volvo willen we steden helpen in hun transitie naar Zero Cities, met nul uitstoot, lawaai en files, en met nul ongevallen. Met onze schone en stille elektrische bussen kunt u aantrekkelijk openbaar vervoer aanbieden dat voldoet aan de strengste beperkingen op het gebied van uitstoot en geluid, en tegelijkertijd helpen de files te verminderen. En met geautomatiseerde technologieën zoals geofencing - waardoor veiligheidszones mogelijk worden - en voetgangersdetectie, kunt u de algehele verkeersveiligheid in de stad vergroten.

Probeer onze Zero City app

Rijeigenschappen voor een veilig gebruik

Rijden met een Volvo 7900 Electric is een speciale ervaring. De goed presterende elektrische Volvo aandrijflijn en de geoptimaliseerde transmissie leveren een indrukwekkend koppel en goede rijeigenschappen, voor een veilig gebruik in veeleisende bergopwaartse omstandigheden. Geoptimaliseerde batterijposities en Volvo Dynamic Steering (VDS) dragen bij aan het uitstekende weggedrag en de soepele rijervaring.

Ontdek de klimprestaties van de Volvo 7900 Electric

Volledige operationele flexibiliteit

Elk gebruik is uniek. De route, de benodigde passagierscapaciteit, het klimaat en de oplaadmogelijkheden zijn slechts enkele van de belangrijkste parameters om te overwegen. Daarom bieden wij bij Volvo maximale flexibiliteit. Met ons complete assortiment elektrische bussen, verschillende oplaadmogelijkheden en schaalbaar batterijsysteem, kunnen we een oplossing op maat maken die precies bij uw bedrijf past en 24/7 de juiste capaciteit en flexibiliteit garanderen.

Stil comfort

Een Volvo 7900 Electric biedt een stille en comfortabele ervaring voor iedereen. De bus verwelkomt de passagiers geluidloos bij de bushalte. Door het geringe interieurgeluid is het gemakkelijker om tijdens de rit met anderen te praten of naar muziek luisteren tijdens de rit. De chauffeur profiteert ook van een extreem rustige en stille werkruimte die stress vermindert en het werkcomfort verbetert. De stille aandrijving vermindert ook het lawaai voor bewoners langs de route, waardoor de bus daar kan komen waar mensen daadwerkelijk wonen en werken.

Wilt u meer weten?

Stuur ons een vraag

Wilt u verder praten? Vul dan ons contactformulier in zodat we contact met u kunnen opnemen.

Privacybeleid *

Als u dit formulier instuurt en daarbij het selectievakje voor het privacybeleid aanvinkt, geeft u Volvo Group toestemming uw persoonlijke gegevens op te slaan en te gebruiken voor doeleinden die verband houden met uw vraag.

Kennisgeving over privacy en andere informatie

Praat met Volvo

Zoek een Volvo-verkoper die alles in het werk stelt om u te ondersteunen, zodat u uw dagelijkse taken zo efficiënt en winstgevend mogelijk kunt uitvoeren.

Plaatselijke verkoopcontacten

Een dealer zoeken

Volvo heeft een van de meest uitgebreide servicenetwerken van de sector, met meer dan 1500 dealers en servicecentra over de hele wereld.

Onze dealers