Volvo Bus

belgië

Driver Training

De factor menselijke productiviteit

Er zijn veel redenen om te investeren in chauffeurstraining. Totdat zelfrijdende bedrijfsvoertuigen een realiteit zijn, vertrouwen bus- en touringcarbedrijven op toegewijde, geschoolde en professionele chauffeurs. De manier waarop ze rijden is iets dat zowel in uw passagiersonderzoeken als in het resultaat van uw boekhouding tot uitdrukking komt.

Brandstofefficiënt rijden

Uit analyses blijkt herhaaldelijk dat gerichte chauffeurstraining veel brandstof bespaart. En niet alleen direct na de training; vijf procent brandstofbesparing is een terugkerend cijfer. En de resultaten kunnen nog blijvender worden als u de service I-Coaching toevoegt voor directe en continue feedback over de rijprestaties.

Rijden met Volvo-veiligheid

Bussen en touringcars van nu beschikken over een reeks geavanceerde ondersteuningssystemen voor de chauffeur. Maar dat vermindert de vraag naar rijvaardigheden niet. Deze systemen zijn ontworpen om de professionele chauffeur nog beter te laten presteren. Een chauffeurstraining geeft zelfs de meest ervaren chauffeurs nieuwe inzichten en ondersteunt hun vermogen om veilig, efficiënt en comfortabel te rijden.

Meer comfort

Bij alle soorten activiteiten met bussen en touringcars is de chauffeur net zo belangrijk voor de beleving van de klant als het zitcomfort en de voorzieningen aan boord. Een investering in chauffeurstraining en I-Coaching vergroot het percentage terugkerende en tevreden passagiers.

Wilt u meer weten?

Stuur ons een vraag

Wilt u verder praten? Vul dan ons contactformulier in zodat we contact met u kunnen opnemen.

Privacybeleid *

Als u dit formulier instuurt en daarbij het selectievakje voor het privacybeleid aanvinkt, geeft u Volvo Group toestemming uw persoonlijke gegevens op te slaan en te gebruiken voor doeleinden die verband houden met uw vraag.

Kennisgeving over privacy en andere informatie

Praat met Volvo

Zoek een Volvo-verkoper die alles in het werk stelt om u te ondersteunen, zodat u uw dagelijkse taken zo efficiënt en winstgevend mogelijk kunt uitvoeren.

Plaatselijke verkoopcontacten

Een dealer zoeken

Volvo heeft een van de meest uitgebreide servicenetwerken van de sector, met meer dan 1500 dealers en servicecentra over de hele wereld.

Onze dealers