Volvo Bus

belgië

Environmental Zones

Zones met nul uitstoot

Een speciale service voor volledige hybridebussen, de reeks S-Charge. Met Environmental Zones geeft u een zone op waarin uw bussen volledig elektrisch rijden en de dieselmotor wordt uitgezet. Na een analyse van de route kunnen exploitanten met emissievrije zones bijdragen aan de stedenbouwkundige doelstellingen van schone en groene steden.

Elektrische aandrijving – volledig automatisch

Bij het binnenrijden van een emissievrije zone schakelt een Volvo S-Charge hybridebus automatisch over op volledig elektrische aandrijving. De dieselmotor wordt geheel uitgeschakeld en draait niet eens stationair. Dit is een unieke functie van Volvo, mogelijk gemaakt door het feit dat alle hulpapparatuur elektrisch wordt aangedreven. En het verloopt allemaal automatisch; er is geen tussenkomst van de chauffeur nodig, wat betekent dat er geen risico is dat de chauffeur het overschakelen van rijmodus mist. De locatie en omvang van zo'n zone wordt bepaald na een grondige analyse van de route.

Technologie voor schonere steden

Kwaliteit van de lucht is een groot probleem voor veel steden over de hele wereld. En in veel steden is het mogelijk kritieke gebieden aan te wijzen waar de uitstoot van lokale verontreinigende stoffen, zoals stikstofoxiden en fijn stof, moeten worden beperkt. In dergelijke gebieden zorgen elektrische en volledige hybridebussen ervoor dat het openbaar vervoer op hoog niveau blijft.

Downloads

Below are links to documents for more information on benefits, features, facts and figures.

Fact sheet Zone management Format PDF Size 3 MB

Wilt u meer weten?

Stuur ons een vraag

Wilt u verder praten? Vul dan ons contactformulier in zodat we contact met u kunnen opnemen.

Privacybeleid *

Als u dit formulier instuurt en daarbij het selectievakje voor het privacybeleid aanvinkt, geeft u Volvo Group toestemming uw persoonlijke gegevens op te slaan en te gebruiken voor doeleinden die verband houden met uw vraag.

Kennisgeving over privacy en andere informatie

Praat met Volvo

Zoek een Volvo-verkoper die alles in het werk stelt om u te ondersteunen, zodat u uw dagelijkse taken zo efficiënt en winstgevend mogelijk kunt uitvoeren.

Plaatselijke verkoopcontacten

Een dealer zoeken

Volvo heeft een van de meest uitgebreide servicenetwerken van de sector, met meer dan 1500 dealers en servicecentra over de hele wereld.

Onze dealers