Volvo Bus

belgië

Volvo B8R

Gemaakt om te blijven rijden

De Volvo B8R omvat de essentie van ons pakket voor veeleisende klanten: superieure functionaliteit, passagierscomfort en productiviteit gedurende de gehele levensduur. Betrouwbaar, brandstofbesparend en met de vermaarde veiligheid van Volvo ingebouwd. Of het nu gaat om een bus voor woon-werkverkeer of een comfortabele touringcar, ze worden bezield door Volvo.

Ware veelzijdigheid

De Volvo B8R voldoet aan elke behoefte voor forenzen, regionaal vervoer en kortere afstanden voor touringcars. Uitvoeringen met twee of drie assen en een keus aan automatische transmissies, waaronder de uitmuntende Volvo I-Shift. Bovendien een frame met vlakke bovenkant voor een efficiënte carrosserie van topkwaliteit. Het creëren van de perfecte Volvo is kinderspel.

Brandstofefficiency van wereldklasse

Met de krachtige 8-litermotor behoudt Volvo de koppositie als het gaat om brandstofzuinigheid. Daarnaast bieden we een scala aan services waardoor het brandstofverbruik nog verder wordt verlaagd. Bijvoorbeeld Fleet Management via een online verbinding, waarmee u volledige controle over alle voertuigprestaties heeft.

Verbeterde chauffeursprestaties

De chauffeursomgeving is een van de best beschikbare, met ergonomie van wereldklasse. Om nog maar te zwijgen over de soepele aandrijflijn. En als u kiest voor het unieke Volvo Dynamic Steering, profiteren uw chauffeurs van een verhoogde stabiliteit en fantastische manoeuvreerbaarheid in krappe omgevingen.

Houd uw klanten tevreden

Met de bus gaan moet een plezier zijn en met de Volvo B8R is dat ook echt zo. Elke dag, het hele jaar door. Een ontspannende reis is essentieel voor uw passagiers en het uitgebalanceerde chassis van Volvo zorgt daarvoor. Bovendien zorgt de bewezen betrouwbaarheid ervoor dat uw passagiers op tijd en in Volvo-veiligheid op hun bestemming aankomen.

Voorzieningen 

Volvo Dynamic Steering

Volvo Dynamic Steering is de grootste doorbraak in rijcomfort sinds de uitvinding van de stuurbekrachtiging. Perfecte stabiliteit zorgt voor een nog soepelere rit - en veel minder belasting van de nek en schouders van uw chauffeurs.

Echte inzetbaarheid

Een servicecontract en een onderdelenleveringscontract zorgen ervoor dat uw Volvo B8R-bus jarenlang als nieuw blijft rijden. 

Pure kracht

De 8-liter Euro 6-motor is niet alleen een van de schoonste. Het is ook krachtige en zeer efficiënte. En met ons aanbod in services kunt u tot 10% op uw brandstofkosten besparen.

Services

Wilt u meer weten?

Stuur ons een vraag

Wilt u verder praten? Vul dan ons contactformulier in zodat we contact met u kunnen opnemen.

Privacybeleid *

Als u dit formulier instuurt en daarbij het selectievakje voor het privacybeleid aanvinkt, geeft u Volvo Group toestemming uw persoonlijke gegevens op te slaan en te gebruiken voor doeleinden die verband houden met uw vraag.

Kennisgeving over privacy en andere informatie

Contact met Volvo

Zoek een Volvo-verkoper die alles in het werk stelt om u te ondersteunen, zodat u uw dagelijkse taken zo efficiënt en winstgevend mogelijk kunt uitvoeren.

Plaatselijke verkoopcontacten

Een servicecentrum zoeken

Volvo heeft een van de meest uitgebreide servicenetwerken van de sector, met meer dan 1500 servicecentra over de hele wereld.

Onze servicecentra