Volvo Bus

belgië

Volvo 9700

Voor al uw reizen

De nieuwe Volvo 9700 is onze meest veelzijdige touringcar ooit. Welke diensten u ook levert, lijndiensten of charters, uw passagiers ervaren comfort en veiligheid, terwijl u als bedrijf profiteert van een verhoogde productiviteit. Om uw keuze te vergemakkelijken is de Volvo 9700 leverbaar in twee basisspecificaties en uitrustingsniveaus. Beide uitvoeringen bieden een verbeterde brandstofefficiency, een veiligheidsniveau van topklasse en een legendarisch rijgevoel. De touringcar voor al uw reizen.

Voor elk touringcarbedrijf

De essentie van de Volvo 9700 is flexibiliteit. Hij kan worden geconfigureerd voor elk gebruik. Dit stelt u zelfs in staat hem om de beurt voor weekdagcontracten en weekendcharters te gebruiken. Hij biedt de keuze uit twee uitrustingsniveaus en vier lengtes. Ze delen allemaal het algehele ontwerp en de aerodynamische eigenschappen van de Volvo 9900. Daarnaast zijn er drie verschillende motorspecificaties, meerdere interieuropties en een reeks slimme pakketten, waarin voorzieningen en services op een nieuwe manier met elkaar zijn gecombineerd.

Passagierstevredenheid

De Volvo 9700 kan worden geleverd met verschillende comfortabele stoeluitvoeringen. Ruim, ruimtebesparend en gemaakt van aantrekkelijke, duurzame materialen. Boven de stoelen vindt u ruime bagagerekken en gebruiksvriendelijke servicesets. Perfecte klimaatregeling completeert het rustgevende interieur. Voor de optionele rolstoellift heeft u de keus uit twee installatieplekken.

Reizen met de veiligheid van Volvo

In elke Volvo is veiligheid vanaf het begin ingebouwd. De nieuwe Volvo 9700 zit boordevol geavanceerde veiligheidssystemen die de bestuurder ondersteunen om ongevallen te voorkomen. En natuurlijk kunnen alle passagiersstoelen worden uitgerust met een 3-punts veiligheidsgordel. Voor jongere passagiers zijn er ISOFIX-bevestigingen voor kinderzitjes en verhogingskussens en ook kunnen we geïntegreerde achterwaarts gerichte kinderzitjes aanbieden. 

Verbonden met uw touringcar

Volvo Bus biedt een reeks services die zijn bedoeld voor maximale inzetbaarheid en productiviteit. We weten dat het op de weg houden van uw voertuig en het vermijden van onnodige kosten essentieel is voor uw bedrijf. Met de Volvo 9700 krijgt u ook toegang tot verschillende services die de prestaties van uw bedrijf een boost kunnen geven. We willen gewoon uw beste zakenpartner zijn.

Fleet Management

Met Volvo's Fleet Management houdt u te allen tijde de controle, zodat u precies weet wat de status van uw vloot is. U krijgt bijvoorbeeld informatie over het brandstofverbruik en hoe uw chauffeurs presteren.

Fleet Management

Safety Zones

Met Safety Zones kunt u een maximumsnelheid instellen binnen een gedefinieerd gebied. Als de bus de zone binnenrijdt, wordt de chauffeur gewaarschuwd en de maximum snelheid wordt begrenst. Ideaal in het stadscentrum of op gevaarlijke snelwegtrajecten.

Zone Management

Volvo Connect-app

Volvo Connect geeft toegang tot onze online services. Als uw voertuigen en chauffeurs online zijn, kunt u de activiteiten van uw wagenpark controleren en volgen. In real-time.

Volvo Connect-app

Inzet garanderen

De inzetbaarheid van uw touringcar is essentieel voor de winstgevendheid. En met onze uptime-services en servicecontracten zullen uw touringcars het juiste onderhoud en reparaties op het juiste tijdstip hebben - zodat het werk gewoon door kan gaan.
Onderhoudscontracten 

Zorg voor uw chauffeurs

Alles begint met de chauffeur. Passagierscomfort, veiligheid, brandstofverbruik en uiteindelijk de levenscycluskosten van het voertuig. De vaardigheden en capaciteiten van de bestuurder spelen een belangrijke rol. Volvo kan op verschillende manieren een bijdrage leveren. We doen dit door het chassis, de aandrijflijn en de bestuurdersplaats zo te ontwerpen dat volledige controle over het voertuig mogelijk is – zonder concessies te doen aan het comfort. Maar we bieden ook geavanceerde rijopleidingen en op telematica gebaseerde follow-up en directe feedback, zodat de chauffeur zich continu kan verbeteren.
Chauffeursprestaties

Wilt u meer weten?

Stuur ons een vraag

Wilt u verder praten? Vul dan ons contactformulier in zodat we contact met u kunnen opnemen.

Privacybeleid *

Als u dit formulier instuurt en daarbij het selectievakje voor het privacybeleid aanvinkt, geeft u Volvo Group toestemming uw persoonlijke gegevens op te slaan en te gebruiken voor doeleinden die verband houden met uw vraag.

Kennisgeving over privacy en andere informatie

Contact met Volvo

Zoek een Volvo-verkoper die alles in het werk stelt om u te ondersteunen, zodat u uw dagelijkse taken zo efficiënt en winstgevend mogelijk kunt uitvoeren.

Plaatselijke verkoopcontacten

Een servicecentrum zoeken

Volvo heeft een van de meest uitgebreide servicenetwerken van de sector, met meer dan 1500 servicecentra over de hele wereld.

Onze servicecentra