Volvo Bus

belgië

Volvo I-Coaching

Verbeter de prestaties van uw chauffeurs

Volvo I-Coaching is een connected service voor continue verbetering van de prestaties van de chauffeur. Directe feedback over essentiële rijparameters helpen professionele chauffeurs een meer vloeiende, efficiëntere rijstijl aan te nemen. Op een apart display op het dashboard krijgt de chauffeur waarschuwingen over krachtig accelereren, remmen en het nemen van bochten, maar ook over te hard rijden en overmatig toerental en stationair draaien.

Directe feedback

Volvo I-Coaching is een zeer direct en daardoor efficiënt hulpmiddel om de prestaties van de chauffeur te verbeteren. Directe feedback over essentiële rijparameters helpen professionele chauffeurs een efficiëntere rijstijl aan te nemen. I-Coaching heeft bewezen blijvende effecten te geven op het brandstofverbruik en het passagierscomfort.

Hoe beter rijden 5% brandstofbesparing kan opleveren*

De implementatie van I-Coaching kan leiden tot fantastische resultaten. Bij een toepassing in de praktijk bij een commercieel bedrijf had een klant deze parameters aangepast aan zijn activiteiten. De chauffeurs werden geïnformeerd over de functie en over hoe ze moesten handelen bij meldingen. Gedurende een proefperiode van zes maanden werden verrassende resultaten behaald. Er werd meer dan 5% brandstof bespaard en de rijparameters lieten een aanzienlijk hoger rijcomfort zien.

*Gegevens gerapporteerd door een grote Australische exploitant.

Brandstof besparen

Het is een feit dat I-Coaching een snelle manier is naar een efficiëntere rijstijl. Uit rapporten blijkt dat alleen al I-Coaching een brandstofbesparing van vijf procent kan opleveren.

Minder slijtage

Soepel rijden vermindert ook het risico op schade en onnodige slijtage van remmen, banden enzovoort. Met I-Coaching kan u flink wat geld besparen op de rekening voor onderhoud.

Passagierscomfort

De chauffeur is net zo belangrijk voor de ervaring van de klant als het zitcomfort en de voorzieningen aan boord. Met het toevoegen van I-Coaching vergroot u uw percentage loyale en tevreden passagiers.

Onderdeel van wagenparkbeheer

Volvo Fleet Management is een reeks connected services die u op de hoogte stellen van de status van uw activiteiten en de toestand van uw wagenpark. Door actie te ondernemen op basis van gegevens van daadwerkelijk gebruik, kan het brandstofverbruik aanmerkelijk worden verlaagd en daardoor elke maand veel geld worden bespaard; om nog maar te zwijgen van het effect op een heel wagenpark gedurende de levensduur ervan.

Zones toevoegen aan I-Coaching

Volvo Coaching Zones is een extra service en een verbetering van Volvo I-Coaching. Door coachingzones te definiëren, kunt u de feedback op uw chauffeurs afstemmen en hen helpen extra behoedzaam te zijn op veeleisende weggedeelten.
Coachingzones

Uitleg van I-Coaching en Coaching Zones

Deze services geven directe en blijvende effecten. Hoe het werkt? Bekijk hier een video.

Downloads

Er is meer informatie. Gebruik de links voor het downloaden van de documenten.

Fact Sheet I-Coaching Format PDF Size 306 KB
Fact Sheet Zone Management Format PDF Size 3 MB

Wilt u meer weten?

Stuur ons een vraag

Wilt u verder praten? Vul dan ons contactformulier in zodat we contact met u kunnen opnemen.

Privacybeleid *

Als u dit formulier instuurt en daarbij het selectievakje voor het privacybeleid aanvinkt, geeft u Volvo Group toestemming uw persoonlijke gegevens op te slaan en te gebruiken voor doeleinden die verband houden met uw vraag.

Kennisgeving over privacy en andere informatie

Praat met Volvo

Zoek een Volvo-verkoper die alles in het werk stelt om u te ondersteunen, zodat u uw dagelijkse taken zo efficiënt en winstgevend mogelijk kunt uitvoeren.

Plaatselijke verkoopcontacten

Een dealer zoeken

Volvo heeft een van de meest uitgebreide servicenetwerken van de sector, met meer dan 1500 dealers en servicecentra over de hele wereld.

Onze dealers