Volvo Bus

belgië

Operationele lease

Operationele Lease is een financieringsvorm waarmee u uw bus of touringcar maximaal kunt gebruiken, met de optie om deze aan het einde van het contract over te nemen.

Financiering met aankoopoptie

Met een 100% belastingaftrekbare vaste huurprijs, verspreid over de leaseperiode en met minimale initiële investering kan uw voertuig zichzelf financieren, wat uw cashflow aanzienlijk verhoogt.

Nadat u aan het einde van het contract de laatste maandelijkse afbetaling hebt gedaan, kunt u kiezen om uw voertuig in te leveren, het te kopen tegen een vooraf bepaalde prijs of de lease te verlengen.

  • Flexibiliteit aan het einde van het contract: voertuig inleveren, kopen of de lease verlengen
  • Vaste afbetalingen voor accuraat budgetbeheer
  • Mogelijkheid om extra diensten toe te voegen aan het contract

Totaalpakket van diensten toevoegen

Met Operationele Lease kunt u uw financiering uitbreiden met een dienstenpakket op maat. Diensten die een meerwaarde opleveren en tijd besparen zoals verzekering, wegentaks, herstelling en onderhoud kunnen opgenomen worden in het contract. Zo kunt u zich volledig concentreren op uw bedrijf.

Gerelateerde onderwerpen

Wilt u meer weten?

Stuur ons een vraag

Wilt u verder praten? Vul dan ons contactformulier in zodat we contact met u kunnen opnemen.

Privacybeleid *

Als u dit formulier instuurt en daarbij het selectievakje voor het privacybeleid aanvinkt, geeft u Volvo Group toestemming uw persoonlijke gegevens op te slaan en te gebruiken voor doeleinden die verband houden met uw vraag.

Kennisgeving over privacy en andere informatie

Praat met Volvo

Zoek een Volvo-verkoper die alles in het werk stelt om u te ondersteunen, zodat u uw dagelijkse taken zo efficiënt en winstgevend mogelijk kunt uitvoeren.

Plaatselijke verkoopcontacten

Een dealer zoeken

Volvo heeft een van de meest uitgebreide servicenetwerken van de sector, met meer dan 1500 dealers en servicecentra over de hele wereld.

Onze dealers