Volvo Bus

belgië

Zone Management

Geofencing door Volvo

Volvo Zone Management is een ontwikkeling van geofencing. In plaats van alleen een voertuig te volgen en te registreren wanneer het een grens overschrijdt, kunnen we parameters aan boord van het voertuig wijzigen en het gedrag ervan binnen een zone regelen. U kunt een willekeurig aantal zones definiëren en voor elk ervan een aantal kenmerken instellen.

Op weg naar autonome oplossingen

Geautomatiseerde services zijn een essentieel hulpmiddel voor de chauffeur, en voor de exploitant in het algemeen, om de toenemende complexiteit en dichtheid van het huidige verkeer aan te kunnen. Verbeterde verkeersveiligheid vormt een belangrijk voordeel van Zone Management door het definiëren van veiligheidszones, maar er zijn ook andere toepassingen voor het verbeteren van de rijstijl, het passagierscomfort en de milieuprestaties. Zo kan een snelheidslimiet ook het geluid binnen een zone aanzienlijk verminderen.

Zones beheren

Volvo Zone Management is toegankelijk via de gebruikersinterface van Fleet Management. Hierin kan de beheerder de geografische grenzen van een willekeurig aantal zones definiëren. Voor elke zone wordt een set parameters ingesteld, zoals een snelheidslimiet of drempelwaarden voor de service I-Coaching.

Wilt u meer weten?

Stuur ons een vraag

Wilt u verder praten? Vul dan ons contactformulier in zodat we contact met u kunnen opnemen.

Privacybeleid *

Als u dit formulier instuurt en daarbij het selectievakje voor het privacybeleid aanvinkt, geeft u Volvo Group toestemming uw persoonlijke gegevens op te slaan en te gebruiken voor doeleinden die verband houden met uw vraag.

Kennisgeving over privacy en andere informatie

Praat met Volvo

Zoek een Volvo-verkoper die alles in het werk stelt om u te ondersteunen, zodat u uw dagelijkse taken zo efficiënt en winstgevend mogelijk kunt uitvoeren.

Plaatselijke verkoopcontacten

Een dealer zoeken

Volvo heeft een van de meest uitgebreide servicenetwerken van de sector, met meer dan 1500 dealers en servicecentra over de hele wereld.

Onze dealers