Volvo Bus

belgië

Safety Zones

Binnen de limieten blijven

Behoedzaam rijden is de beste algemene handeling in veiligheid. Om uw chauffeurs aan de voorschriften te helpen houden, kunt u zones met een vaste maximumsnelheid definiëren. Binnen de zone kan het voertuig eenvoudigweg het vooraf ingestelde niveau niet overschrijden.

Een kwestie van snelheid

Snelheid is een factor die bijdraagt aan veel ongevallen. De natuurwetten geven aan dat bij verdubbeling van de snelheid de remweg vier keer langer wordt en de botskracht vier keer zo groot. Het is overduidelijk dat het laag houden van de snelheid een belangrijke veiligheidsfactor is. En in uw depot kan een lage snelheid onbedoelde schade aan panelen, lichten en achteruitkijkspiegels verminderen.

Veiligheidszones instellen en beheren

Volvo Safety Zones is een verbetering van de geofencing-technologie waarbij we intelligentie en functionaliteit aan het voertuig toevoegen. Dit wordt ingesteld in de gebruikersinterface van Fleet Management. U stelt eenvoudig de grenzen van een zone in, en stelt de maximale snelheid in die u wilt toestaan. Gebieden in de buurt van scholen en openbare parken zijn voor de hand liggende mogelijkheden, maar ook gevaarlijke weggedeelten. En u kunt zoveel zones creëren als u wilt.

Veiligheidszones uitgelegd

Veiligheidszones verminderen het risico op ongevallen, verwondingen en schade.

Downloads

Below are links to documents for more information on benefits, features, facts and figures.

Fact sheet Zone management Format PDF Size 3 MB

Wilt u meer weten?

Stuur ons een vraag

Wilt u verder praten? Vul dan ons contactformulier in zodat we contact met u kunnen opnemen.

Privacybeleid *

Als u dit formulier instuurt en daarbij het selectievakje voor het privacybeleid aanvinkt, geeft u Volvo Group toestemming uw persoonlijke gegevens op te slaan en te gebruiken voor doeleinden die verband houden met uw vraag.

Kennisgeving over privacy en andere informatie

Praat met Volvo

Zoek een Volvo-verkoper die alles in het werk stelt om u te ondersteunen, zodat u uw dagelijkse taken zo efficiënt en winstgevend mogelijk kunt uitvoeren.

Plaatselijke verkoopcontacten

Een dealer zoeken

Volvo heeft een van de meest uitgebreide servicenetwerken van de sector, met meer dan 1500 dealers en servicecentra over de hele wereld.

Onze dealers