Volvo Bus

belgië

Werkplaatsservices

Als u een exploitant met een eigen werkplaats bent, opgelet. Volvo Connect biedt een reeks services waarmee uw dagelijkse werkzaamheden vlotter lopen. Dankzij directe toegang tot gedetailleerde en bijgewerkte voertuiggegevens wordt het bezoek aan de werkplaats korter. En online onderdelen bestellen maakt planning en voorraadbeheer een stuk gemakkelijker. 

Originele Volvo-onderdelen online

Als Volvo-eigenaar profiteert u wereldwijd van ons servicenetwerk en onze onderdelenvoorziening. Bovendien kunt u de onderdelen die u nodig hebt eenvoudig online vinden. De krachtige zoekfuncties, waaronder specifiek zoeken voor het betreffende chassisnummer, garanderen dat u exact het juiste onderdeel voor elk van uw voertuigen krijgt.

Reserveonderdelen

Voertuigspecifieke documentatie

De meeste Volvo Bus-handleidingen zijn toegespitst op de specifieke vereisten van de exploitant. Varianten en apparatuurspecificaties maken elk voertuig uniek. Met Volvo Connect kunnen de specificaties van elk voertuig eenvoudiger worden bijgehouden, evenals de vraag naar verbruiksgoederen en onderdelen. Door de juiste onderdelen op voorraad te houden, bespaart u ruimte en geld.

Externe toegang tot kilometerteller en diagnostische foutcodes

Aflezen van voertuiggegevens op afstand is van onschatbare waarde voor onderhouds- en serviceplanning. Naast de foutcodes in Voertuigstatus, kunt u verder onderzoek doen met behulp van werkplaatsservices. Met externe en continue toegang tot de kilometerstand en diagnostische foutcodes kunt u uw serviceplanning optimaliseren en voorbereidingen treffen voor een vlot en efficiënt werkplaatsbezoek.

Service-informatie en downloads

Duidelijke en overzichtelijke technische documentatie is een waarmerk van Volvo. Met Volvo Connect krijgt u direct toegang tot de systemen van Volvo voor actuele documenten en instructies voor onderhouds- en reparatieprocedures. U kunt ook nieuwe softwarereleases downloaden voor installatie in uw voertuigen. Geen risico op fouten veroorzaakt door een verouderde versie of onvolledige onderhoudsinstructies.

Neem contact met mij op overPrivacybeleid *

Als u dit formulier instuurt en daarbij het selectievakje voor het privacybeleid aanvinkt, geeft u Volvo Group toestemming uw persoonlijke gegevens op te slaan en te gebruiken voor doeleinden die verband houden met uw vraag.

Kennisgeving over privacy en andere informatie

Mandatory