Volvo Bus

belgië

Financiële lease

Koop uw voertuig. Spreid uw afbetalingen. Betaal via periodieke afbetaling dankzij onze financieringsoplossingen die opgenomen worden in uw balans. Een slimme keuze als u niet al uw kapitaal ineens wilt investeren. Zowel de lening als het voertuig wordt dan opgenomen in uw balans.

U bent direct de eigenaar

Financiële lease is zoals een gewone lening. Zowel de lening als het voertuig wordt opgenomen in uw balans. Vanaf het begin van het contract bent u de eigenaar van het voertuig. De belastingvoordelen zijn ook meteen aftrekbaar. Aan het einde van het contract is de lening volledig afbetaald, maar heeft uw Volvo nog een restwaarde die u kunt gebruiken bij de aankoop van een nieuw voertuig.

  • U bent direct eigenaar
  • Uw Volvo wordt in uw balans opgenomen bij de activa
  • Vaste afbetalingen voor accuraat budgetbeheer
  • Belastingvoordelen

Gerelateerde onderwerpen

Wilt u meer weten?

Stuur ons een vraag

Wilt u verder praten? Vul dan ons contactformulier in zodat we contact met u kunnen opnemen.

Privacybeleid *

Als u dit formulier instuurt en daarbij het selectievakje voor het privacybeleid aanvinkt, geeft u Volvo Group toestemming uw persoonlijke gegevens op te slaan en te gebruiken voor doeleinden die verband houden met uw vraag.

Kennisgeving over privacy en andere informatie

Praat met Volvo

Zoek een Volvo-verkoper die alles in het werk stelt om u te ondersteunen, zodat u uw dagelijkse taken zo efficiënt en winstgevend mogelijk kunt uitvoeren.

Plaatselijke verkoopcontacten

Een dealer zoeken

Volvo heeft een van de meest uitgebreide servicenetwerken van de sector, met meer dan 1500 dealers en servicecentra over de hele wereld.

Onze dealers